promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kibuggyant a melle Nagy Ő versenyzőjének, sokáig észre sem vette mi történik
Borítókép:  tv2
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Virág mindent elkövet, hogy kitűnjön a Nagy Ő lányai közül, és elnyerje Jákob Zoli rózsáját, de ebben a villantásban nem volt semmi szándékosság.

Péntek Gyulai Virág rögtön kitűnt A Nagy Ő versenyzői közül azzal, hogy ő az egyetlen lány Jákob Zoli kastélyában, aki más másodszor száll versenybe a rózsáért. Tavaly ugyanis más sikertelenül próbálkozott Árpa Attilánál. A lányok nem is fogadták túl nagy szeretettel, persze egyébként is nagyon gyanakodóan viszonyul minden hölgy a másikhoz, hiszen ez itt most egy kőkemény rivalizálás, a tét nem kisebb, mint Jákob Zoli vagyona, szíve.

Ezt persze Jákob Zoli is tudja, őt nem zavarja, ha a pénze is közrejátszik a dologban, az lenne a furcsa, ha a lányok meg sem próbálnának erről tudomást venni. Ez az élet része, Jákob Zolit inkább az érdekli, hogy a pénz mellett ki az, aki megmozgatja a szívét. Virág feltűnése azonban komoly kételyeket támasztott benne már a legelső adásba, akkor úgy fogalmazott:

Mintha mindegy lenne neki.

Virág azóta bizonyította, hogy egyáltalán nem mindegy neki, hiszen Zoli még mindig bent tarja a játékban, a fitnesszmodellként dolgozó szépségnek nem kellett búcsút mondania, annak ellenére, hogy a nézők az egyik legellenszenvesebb aspiránsnak választották. Virágot ráadásul több néző is Kiszel Tündéhez hasonlította, nem annyira a külseje, mint inkább a beszédstílusa miatt, ami csöppet sem dícséret.

A tegnapi adásban nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi a lelkes TV nézők. Történt ugyanis, hogy a versenyzők közül hárman a szabadban ücsörögtek, aztán megint valami cicaharc kerekedett az alapvetően teljesen eseménytelen jelenetből. Virág felkapta Jákob Zoli képmását, és jól megfuttatta, miközben riválisa üldözőbe vette, Edina pedig csak maradt nyugodtan a helyén a fűbe leterített pokrócon ülve. A lányok fogócskájának végül az lett a vége, hogy Virágnak félrecsusszant a kék ruhája, és kibuggyantak a mellei. A szerkesztők viccesen takarták ki a kikandikáló mellbimbókat, hiszen ez a műsor nem korhatáros, ilyesmit nem lehet leadni főműsoridőben. Az mindenesetre most már bizton állítható, hogy Virágnak nincs több takargatnivalója...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás