promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elállt a nézők szava: A Nagy Ő-ben elképzelhetetlen dolog fordult elő, senki nem számított erre a csavarra
Borítókép:  TV2 Play - A Nagy Ő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Példa nélküli volt a lány cselekedete, sokan meglepődtek, de van aki taktikázást sejt.

Soha nem látott módon hágnak tetőfokára az indulatok a Nagy Ő stúdiójában: mindenki Jákob Zoli szívét akarja meghódítani és bizony ehhez több hölgy nem éppen a legszimpatikusabb oldalát veszi elő. Bár Zoli többször, határozottan jelezte, hogy egyáltalán nem szereti ezt a fajta magatartásformát és próbál rendet tartani a lányok között, időről időre azért veszekedéstől hangos a villa. A bent lévő lányok közül senkit nem kell félteni, keményen odaszólnak, ha valami nem tetszik nekik: most például Vivien és Nati kapott össze, ahol utóbbinak kiszaladt a száján egy tabunak számító mondat.

Vivi édesanyját bírálta, mely sok embernél kiverte a biztosítékot, állítása szerint nem volt képes megnevelni a lányt, szóval neki kell azt megtennie.

Egymás édesanyjának a szidalmazása hatalmas tabunak számít a világ legtöbb pontján, így nem csoda, hogy többeknek felszaladt a szemöldökük Nati kijelentését hallva, többek között Vivi is meglepődött. A vita lecsendesedett és a tegnapi adásban érdekes dolog történt: Nati bocsánatot kért Vivitől és elmondta, hogy illetlennek találta a megjegyzést, ami kiszaladt a száján és úgy gondolta, hogy őszintén szeretne emiatt elnézést kérni. Ez hatalmas meglepetés volt a másik lánynak, aki elfogadta a (valóban őszintének tűnő) sajnálkozást.

Azonban ez fegyverszünetet nem eredményezett: azt mindkét fél tisztán lekommunikálta, hogy nem kedvelik egymást és a jövőben sem fog az változni, hogy nem akarnak egymással beszélni.

Sokan azonnal taktikázással vádolták meg a fiatal szőke lányt, többen azt sejtik a dolog mögött, hogy ezzel a húzásával akart jó pontokat szerezni Zolinál és egyáltalán nem bánta meg azt, amit csinált.

A kérdéses jelenetet ide kattintva tudjátok megnézni, mindenki döntse el saját maga, hogy a kisasszony valódi megbánást mutat-e, vagy esetleg reménykedett benne, hogy Zolihoz visszajut a békülékenysége híre, ami kifejezetten jó színben tüntetné fel a balhés jelöltek mellett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás