promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoli elszólta magát? Ebben a műsorban tűnhet fel legközelebb a nagy Ő, új párja azonban nincs a jelöltek között
Borítókép:  TV2 Play - A nagy Ő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hölgy akivel el tudja képzelni magát, nem szerepel a jelöltek között.

A TV2-nek idén nagyon jól fut a szekere: nagyon erős műsorokat tudott felvonultatni, a nézők pedig imádják az adásokat. Ott van Sztárban sztár, mely hatalmas népszerűségnek örvend, de ők jegyzik a Dancing with the Stars táncos showműsorát is, mely szintén rengeteg embert szegez a képernyők elé. Végül pedig Jákob Zoltán is a TV2 óvó féltő gondozásában keresi élete párját, a nőt, aki mellett nemcsak üzletileg, hanem végre magánéletileg is révbe ér.

Egyelőre még bőven van hölgy a versenyben, így nem lehet tudni, hogy ki lesz a szerencsés kiválasztott, azonban Jákob Zoltán most egészen mással döbbentett meg.

A Dancing with the Stars háttérműsorában, Gelencsér Tímea mellett tűnt fel a szívtipró, akit a csinos műsorvezetőnő, Kiss Ramóna környékezett meg egy fondorlatos kérdéssel. A Nagy Ő-ben is Rami látja el a műsor háziasszonyának szerepét, így Zolival régi ismerősökként üdvözölték egymást. Megkérdezte, hogy hajlandó lenne-e a Dancing-ben is megpróbálni magát, mire Jákob Zoli határozottan zavarba jött.

Beszéltünk már erről... kezdte mondanivalóját Raminak, majd azzal folytatta, hogy amennyiben megfelelő párt kapna maga mellé a műsorba, akkor semmi akadálya nem lenne annak, hogy elvállalja a szereplést.

Lékai-Kiss Ramónának sem kellett több, azonnal jelezte is a műsor szerkesztőinek, valamint Jákob Zolinak is, hogy a kérését könnyedén lehet teljesíteni és ha csak ezen múlik, akkor a csatorna biztos, hogy mozgosítja magát. Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e nyélbe ütniük a dolgot, az biztos, hogy a mostani versenyzők közül is többen szuper táncpartnerei lehetnének Jákob Zoltánnak, akival valószínűleg nem lenne nehéz dolga a próbák alatt leendő mentorának. Zoli alázatos és kitartó, így, ha elvállalná a műsorban való szereplést, akkor biztos, hogy a maximumot nyújtaná, nem mellesleg pedig a nézők is nagyon kedvelik, így a szavazatok miatt sem kellene aggódnia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás