promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egetrengető balhé a Nagy Ő fináléja előtt: Jákob Zoli kétségek közt vallott Bettiről és Natiról, ezt gondolja róluk
Borítókép:  TV2 Play - A Nagy Ő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoli visszanézte az adásokat, ez teljesen megváltoztatta a véleményét a két döntősről.

Ahogyan az minden sikeres tévéműsor fináléja előtt lenni szokott, ismét hatalmas csata színhelyévé vált a TV2 egyik forgatási helyszíne: a Nagy Ő kastélya. Eddig sem volt éppen unalmasnak mondható a műsor, most azonban olyan hirtelenséggel sorjázták meg a Jákob Zoltán szerelméért szurkoló nézőket, hogy azt sem tudjuk, pontosan hova is figyeljünk. Na de mi történt az elmúlt adásokban? Hosszú lesz, de összefoglaltuk.

Eleve meglepetést okozott a két döntős lány személy: Nati és Betti, akik két olyan szinten ellentétes karakter, hogy nem is igazán értjük, hogyan juthattak a fináléig. A Nagy Ő nehezen hozza meg a döntést, olyannyira, hogy még volt felesége véleményét is kikérte az utolsó rózsaceremónia előtt.

A ex véleménye egyértelmű és határozott volt: ő Bettit látná szívesen Zoli mellett, szerinte az egész műsor alatt Nati illett a legkevésbé volt férje mellé és határozottan döntés lenne őt választania. Bettit azonban jószívű teremtésnek látja.

Az egyik magazin azonban Jákob Zoli véleményére is kíváncsi volt így a döntő kapujában és megkérdezte őt az utolsó adás előtt. A körömlakkmágnás így nyilatkozott Natiról:

„Nati nagyon kellemes meglepetés volt, mint a felvételek alatt, mint pedig visszanézve az adásokat. Fiatal kora ellenére érett és családcentrikus. Ráadásul gyönyörű és én nem is látom őt olyan fiatalnak, mint amilyen valójában. Ő az a lány, aki tudja is viselni a szépségét. Mind emellett végtelenül szórakoztató és humoros is, ami garancia arra, hogy sosem unatkoznék mellette, járjunk bármerre is a világban. A fiatal kora miatt pedig formálható és hiszem, hogy még jobban nyitottá és érdeklődővé tudnám tenni őt. Amit még nagyon szeretek benne, az az ironikus énje. Persze dolgoznia kell még azon, hogy az iróniával se lépjen át bizonyos határokat”

Azonban kritikával is élt az adások visszanézése után a 20 éves szőkeségről:

„Nati nagyon pimasz és nincs még benne az a fék, ami a tapasztalattal, vagyis az évek múlásával szerez meg az ember.

 Vagyis szinte soha nem tesz lakatot a szájára, pedig az életben nagyon gyakran az a bölcs döntés, ha magunkban tartjuk a mondandónkat és csak némi átgondolás után adjuk ki magunkból. 

Az igaz, hogy érettebb a koránál, de azt nem sikerült megfejtenem, hogy mennyivel. És persze a korkülönbség probléma lehet hiszen ő egészen másképp éli meg és fogadja be az élményeket. Én a koromnál fogva jóval előrébb járok a személyiségfejlődésben, ő pedig e tekintetben az út elején tart. Nati még szeret bulizni, ami a világ legtermészetesebb dolga egy húszéves lány esetében. Viszont én többre tartom az élményekkel teli utazásokat” 

Jákob Zoli itt volt feleségével és annak új párjával szekérti meg a helyzetet, tanácstalanságában az ő segítségüket kérte, a lehető legjobb döntés meghozatalához:

Természetesen a másik esélyesről, Bettiről is megfogalmazta a véleményét:

„Betti maga a családcentrikusság és az összetartó család példaképe, ami az első pillanatban kiderült róla. Rengeteget beszélt a lányáról, ami végtelenül szimpatikussá tette számomra. Őt is egy nagyon szép nőnek tartom, ami bizony szintén sokat nyomott a latba a rózsaceremóniák során. Emellett hatalmas igazságérzettel áldotta meg őt a sorsa, amivel bizony sorsközösséget vállalhatok vele. Ugyanakkor nagyon határozott és ez bizony egy nagyon fontos erénye."

Betti sem úszta meg a negatív véleményt:

„Betti esetében sokat árnyalt a róla kialakított képen az, hogy láttam A Nagy Ő adásait. Innen tudom, hogy ő egy vitában nagyon hamar felemeli a hangját, ami bizony nem annyira jó előjel egy közös élet tekintetében, hiszen ha valamit nem szeretek, akkor az a hangos vita. A másik amit nála tapasztaltam, az a féltékenység egy olyan foka, ami kérdőjeleket ébresztett bennem. Betti a kastélyban szabályosan számon kért, ami csak azért problémás, mert a munkám során negyvenezer nő között mozgok, vagyis elengedhetetlen, hogy a párom maximálisan bízzon bennem. Azt nem tudom, hogy Betti tudna-e ezzel a helyzettel boldogulni. Ha folyton bizonygatnom kell a hűségemet, az fárasztó neki és fárasztó nekem is” 

Aztán történt egy hatalmas vita is, melyet Jákob Zoli és Betti közös randevúja robbantott ki, Nati nem rejtette véka alá a véleményét a történtekről. A vitáról készült felvételt, ami már-már inkább artikulálatlan rikácsolás, itt tudod megnézni, el lehet dönteni ez alapján ki a szimpatikusabb hölgy:

Azonban újabb fordulat, a két lány, miután egy-egy szerettüket vendégül láthatták a kastély falai között, zokogva kötöttek ki egymás karjaiban:

Az sem lenne meglepő, ha taktikáznának, ugyanis Jákob Zoli vissza szokta nézni az adásokat és ezt valószínűleg a hölgyek is pontosan tudják, lehetséges, hogy így akartak mindketten jó pontot szerezni a milliárdosnál. Zoli ugyanis már többször is elmondta, hogy nem tudja elviselni a hangos vitákat és a veszekedést és egyáltalán nem szimpatikus tulajdonság neki egy nőbe, hogyha keresi a konfliktust.

A nyertes hölgy személye, akinek ezzel az egész élete megváltozik, a mai adásból derül ki. Kíváncsian várjuk, hogy végül ki kapja meg az utolsó rózsát és ezzel remélhetőleg Jákob Zoli szerelmét is.

Forrás: ripost.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás