promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közös fotón Tóth Gabi és Krausz Gábor, újra együtt látták a sztárséfet az énekesnővel
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabit és Krausz Gábort együtt látták Szentendrén.

Idén nyáron derült ki, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor elválik. Sokáig csak találgatni lehetett arról, hogy mi állhatott a tönkrement házasságuk mögött, aztán Gabi megtörte a csendet, és a közösségi oldalán, egy hosszú bejegyzésben adott magyarázatot a történtekre.

Az énekesnő látszólag hamar továbblépett Krausz Gáboron, hiszen nem sokkal azután, hogy bejelentették a válást, máris egy másik férfival fotózták, mégpedig a Fricska Táncegyüttes alapítójával, Papp Máté Bencével. Emiatt Tóth Gabi vált a legfőbb célponttá, nem telt egy úgy nap, hogy ne szidták vagy támadták volna a közösségi médiában.

Krausz Gábort pedig egyfolytában a Dancing with the Stars-os partnerével, Mikes Annával hozzák össze, és azóta is sokan kiemelt figyelemmel várják, vajon a sztárséf mikor erősíti meg, hogy összejött a profi táncosnővel.

Vannak, akik nem tartják helyesnek, hogy akár Tóth Gabi, akár Krausz Gábor egy másik kapcsolatba lépjen addig, amíg hivatalosan házastársak, de most úgy tűnik, hogy a napokban tényleg elváltak, ugyanis a Szentendrei Járásbíróságon fotózták őket.

Egy szemtanú a Bors-nak küldött néhány képet, amin az látszik, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor jókedvűen hagyták el a bíróság épületét; ebből arra tudott következtetni, hogy hivatalosan is elváltak, és sikerült is megegyezniük a közös dolgaikról. A szemtanú elmondása szerint míg a sztárséf egyedül érkezett a bíróságra, az énekesnő újdonsült párjával, a Fricska alapítójával ment a tárgyalásra.

„Éppen hazafelé tartottam, mikor megláttam Tóth Gabit és Krausz Gábort együtt. Először nem igazán tudtam hova tenni a dolgot, de aztán összeállt a kép. Gabiék ugyanis a bíróságról jöttek ki, gondolom a válásukat intézték.  Én úgy láttam, hogy nem volt harag köztük, jókedvűen léptek ki az épületből, ami talán azt jelenti, hogy sikerült megegyezniük. Mielőtt elindultak volna, váltottak még pár szót, aztán Gabi beült új kedvese mellé az autóba, Gábor pedig egyedül távozott”

- mesélte a szemtanú.

Úgy fest tehát, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága hivatalosan is véget ért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás