promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mégis mi történhetett Tóth Gabi házában karácsonykor? Titokzatos részletet szúrtunk ki az új fotóján
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez volt az első külön töltött karácsony.

Krausz Gábor és Tóth Gabi nyáron hozták nyilvánosságra válásukat, de mindketten hangsúlyozták, hogy békés és egyetértésen alapuló kapcsolatban szeretnék nevelni közös kislányukat. Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy sikerül együttműködniük ebben, és mindent megtesznek azért, hogy kislányuk, Hannaróza ne szenvedje meg túlságosan a szülők szétválását.

Mivel a karácsony az év legnagyobb családi ünnepe, ezért még a mozaikcsaládoknál sem ritka, hogy a gyerekek miatt a szülők együtt töltik a szentestét, ami egészen addig még nem is olyan nehezen kivitelezhető, amíg a feleknek nincs új párjuk, családjuk. Jákob Zoli például a volt feleségével, annak új párjával, és lányaival töltötte az ünnepeket. Tóth Gabi és Krausz Gábor azonban lehet, hogy máshogy oldotta meg ezt a "feladványt", erről egyelőre csak találgatni tudunk a közösségi médiában megosztott információk alapján.

A séf arról posztolt, hogy a kislányával tölti az ünnepet, a 24 óra alatt eltűnő instagram sztoriban láthattuk, ahogy lányával memóriakártyázik. Bár Gábor már külföldön dolgozik, az ünnepek ideje alatt hazautazott. Utána az ajándékbontásra is sor került, és ezeken a képeken nem láthatjuk Tóth Gabit - tehát elég valószínűtlen, hogy közösen telt volna az ünnep "érdemi része".

A Duna Televízión egyébként az Ünnepi pillanatokat sugározták az este, a Tóth lányok is ebből származó felvételeket osztottak meg az instagram oldalukon, mindketten a Miklósa Erikával közösen előadott dalokat rakták ki az instagram oldalukra.

Ez csak abból a szempontból lehet fontos, hogy felvetődött bennem a gyanú, hogy Gabi talán dolgozott szenteste, de erről valójában nem osztott meg információt. Ma viszont posztolt egyet ő is, ami valószínűleg tegnap készült, mivel úgy tűnik este van rajta. Gabi tehát otthon lehetett szenteste.. A fotón Tóth Gabi új szerelmével, a Fricska táncegyüttes frontemberével látható együtt, amin láthatóan rendkívül jól érezték magukat, a földön fetrengő mosolygós arcok mindent elárulnak, felszabadultak, vidámak, boldogok.

Ilyen ez a Twister, nem véletlenül a felnőttek és a gyerekek egyik kedvenc játéka. Igen ám, de ebből a képből kiderül, hogy az egészen biztos, hogy nem romantikus kettesben töltötték az estét, hiszen valakinek fotóznia kellett. Na de vajon kinek a házát látjuk ezen a képen? Gabi vendégeskedett Papp Máté Bencénél, vagy Papp Máté Bence vitte Tóth Gabit a szülői házba? A bútorzatból ítélve ez egyértelműen  Gabi háza, tehát valaki meglátogatta őket. Hogy ki lehetett az, azt azonban csak találgatni tudjuk, viszont az asztalon csak két pezsgős poharat látunk, tehát valószínű, hogy autóval jött, mert nem ivott alkoholt.

Az mindenesetre biztos, hogy Tóth Gabi tudása legjavával azon volt, hogy minden magyar családhoz elvigye a karácsonyi hangulatot, két évvel ezelőtti énekét is kiposztolta, a Mennyből az Angyalt itt tudjátok meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás