promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örülnél egy Tóth Gabi LEGO-nak karácsonyra? A Kormányinfós szett még ennél is durvább
Borítókép:  Napi Lego Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tényleg saját LEGO-szettet kapott a matyó ruhás Tóth Gabi?

Belegondoltál már abba, milyen lenne, ha a világ történéseit LEGO szettekként prezentálnák nekünk a közösségi médiában? Bizonyára nem, Magyarországon mégis van egy ember, akinek igen, és aki meg is valósította mindezt. A napokban bukkantunk rá a Napi Lego nevű Facebook-oldal egyik posztjára, amin egy matyó ruhás Tóth Gabi LEGO-szett látható.

Kíváncsiak voltunk, hogy ez most igazi vagy csak eljátszott valaki a gondolattal, hogy akár a megosztó énekesnőt is meg lehetne építeni LEGO-ból, és megtaláltuk magát az oldalt, ahol a világ történéseit ismertetik úgy, hogy közben mesterséges intelligencia segítségével LEGO-szetteket készítenek hozzá illusztráció gyanánt.

Így történt, hogy többek között elkészült a Nobel-szett, a Semmelweis LEGO, a Kormányinfós kiadvány, illetve Schobert Norbis, és a Magyar Közutas verzió. Mi most összegyűjtöttük azokat, amik nekünk a legjobban tetszettek, és azt is megemlítjük hozzájuk, hogy milyen hír kapcsán készültek el a mesterséges intelligencia által.

Tóth Gabiról naponta kb. 30 cikk születik a hazai portáloknál, ezért nem csoda, hogy a Napi Lego nevű oldalon is külön szettet kapott az énekesnő. Ti betennétek a karácsonyfa alá?

(Fotó: Napi Lego Facebook)

Schobert Norbi ismét felháborította az embereket, de talán még a NASA-nál is kihúzta a gyufát, ugyanis azt merte állítani Hajdú Péter beköltözős műsorában, hogy a Holdra szállás csak kamu volt. Ennek állít emléket az a Lego szett, ahol Norbi a NASA épített stúdiójában figyeli élőben, ahogy fékelik a moon landinget.

(Fotó: Napi Lego Facebook)

Budapest születésnapja alkalmából született ez a szett. Ez az úgynevezett GTA Budapest edition Lego készlet, ami tökéletesen lefesti a főváros egy hétköznapnapját: van itt dugó, road rage, rendőrautós üldözés, kisiklott villamos, biciklisávban haladó motorosok, az út közepén átkelő gyalogosok.

(Fotó: Napi Lego Facebook)

A Magyar Közút felkészült a télre - szoktuk hallani a hírekben. Aztán amikor leesik az első hó, valahogy mindig elakadnak a hókotrók is. Ez szemlélteti az alábbi szett is, amivel a gyerekek játszva szokhatnak hozzá a járhatatlan utak és a működésképtelen hókotrók látványához.

(Fotó: Napi Lego Facebook)

Semmelweis Ignácról szóló magyar film debütált a magyar mozikban, és úgy hírlik, igen nagy népszerűségnek örvend. Hazánk egyik kiemelkedő orvosgéniusza már önmagában is megérdemelne egy ilyen LEGO-szettet.

(Fotó: Napi Lego Facebook)

Ki az, aki örülne egy Kormányinfó-szettnek, benne Gulyás Gergellyel, és Szentkirályi Alexandrával? A mesterséges intelligencia segítségével életre hívott Kormányinfó legóval mindenki kedvére válaszolhat a benne felmerülő kérdésekre a szóvivőasszonyt és a miniszter urat ábrázoló figurákkal.

(Fotó: Napi Lego Facebook)

A Promotions is beszámolt róla, hogy arab pénzből épülhet mini-Dubaj a rákosrendezői pályaudvar területére. Nos, a Napi Lego ennek a látványtervét is megálmodta LEGO-ként.

(Fotó: Napi Lego Facebook)

Végezetül pedig jöjjön a Monty Python Repülő Cirkusza, ami azért kapott LEGO-szettet, mert néhány napja volt annak az évfordulója, hogy 1974-ben a BBC leadta a legendás sorozat utolsó részét.

(Fotó: Napi Lego Facebook)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás