promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi szembefordult a NASA-val, hülyeségnek nevezte a Holdra szállást
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi szerint a Holdra szállás ugyanolyan hülyeség, mint a kalóriaszámlálás.

Schobert Norbi korábban magára haragította már a túlsúlyos nőket, a 100 kiló feletti férfiakat vágódisznóhoz hasonlította, most pedig nem volt rest szembefordulni magával a NASA-val sem, ugyanis azt állítja, hogy a Holdra szállás ugyanolyan hülyeség, mint a kalóriaszámlálás.

Schobert Norbi a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor pénteki adásának vendége volt, amiben a merész kijelentéseket tette. Bár Hajdú Péter leszögezte, hogy a Holdra szállás olyasmi, amit nem lehet megkérdőjelezni, a fitneszguru kitart határozott álláspontja mellett.

„Gondolj bele! Kilőttek egy rakétát. Megcélozták vele a Holdat, ment föl az űrbe ezerrel. Honnan tudták a csillagászok, hogy a Holdnak mekkora a gravitációs ereje? Nem tudták”

Schobert Norbi külön érveket sorakoztatott fel amellett, hogy miért hülyeség a Holdra szállás. Hajdú Péterrel együtt visszanézték az 1969-ben, élőben közvetített adást az emberiség történetének legfontosabb eseményéről, aztán Norbi szépen sorban elkezdte kielemezni a látottakat.

„Persze, ott voltak. És amikor leszálltak, és vették Neil Armstrongot, akkor egy külső kamera már ott volt. Tehát valaki már előtte a Holdra lépett, aki fölvette, mikor kiszállt az űrhajóból. Meg lobogott a zászló, mikor nincs a Holdnak légköre. Mi lobogtatta? Az űrszél? Vagy a ventilátor? És azóta miért nem volt senki a Holdon? Én nem hiszek a Holdra szállásban”

 

Schobert Norbi később olyan kérdéseket is feltett, hogy a rakéta hogyan lassított le a Holdnál, hogyan közvetítették élőben Neil Armstrong-ék "Holdsétáját", és főleg hogyan és ki vette fel a Hold felszínéről az űrhajó távozását.

„Ez az én teóriám. Logikus, hogy sok mindent nem hiszek el, ami tényként le vannak írva a tankönyvben. De mindenkinek szíve joga, mit hisz el. De nem vagyok laposföldhívő, és azt sem hiszem el, hogy mérgeznek minket”

- mondta a Beköltözve Hajdú Péterhez-ben Schobert Norbi.

A teljes beszélgetést alább tudjátok megnézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás