promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Laposra verték Schobert Norbit, ismert színész gyomrozta meg a fitneszgurut - izgalmasan indult az új sorozat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi ledisznózott egy férfit, azonnal lefejelték.

Schobert Norbi egy időben sokaknál kihúzta a gyufát, mivel egymás után sértette meg a férfiakat, aztán a nőket. A fitneszguru egyik legfelháborítóbb kijelentését még 2021-ben, a Fókusz-nak adott interjújában tette. Az RTL magazinműsorában akkor láthattunk egy riportot, ami az "aputesttel" foglalkozott.

Schobert Norbi ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy szerinte egy férfinak nem áll jól a túlsúly, sem az aputest; véleménye szerint 100 kiló felett lenni visszataszító és szégyenletes.

„Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez „a férfi 100 kilónál kezdődik” mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál”

Emiatt sokan megszólták Norbit, és biztos számos embernek viszketett a tenyere, szívesen lekevert volna ezért egy fülcsengőset, vagy adott volna neki egy gyomrost. Ez most meg is történt.


Szerdán debütált a Valami Amerika-sorozat első két része az RTL+-on, amit ugyancsak Herendi Gábor rendezett. A széria a népszerű filmtrilógia folytatásaként készült el, kritikánkat majd később el is tudjátok olvasni itt a Promotions-ön. Ebben történik meg, hogy szó szerint laposra verik Schobert Norbit.

Figyelem! A következő sorok spoilereket tartalmaznak a Valami Amerika-sorozat cselekményéről. Ha még nem láttad az első epizódokat, és nem szeretnéd előre tudni, mi fog történni benne, akkor most ne olvass tovább!

A sorozat második részében van egy klipforgatás, amire a készítők húzónévként felkérték Schobert Norbit is, aki örömmel vállalta a feladatot. A történetben - és így az említett jelenetben is - kiemelt szerepet kap a szotyit köpködő gengszter, Bala, aki be akar juttatni egy énekléshez abszolút tehetségtelen nőt az ország egyik leghíresebb tehetségkutató műsorába. Ezért van szükség a klipre, amiben Schobert Norbi is látható, de a forgatás után a fitneszguru olyan szavakkal illeti Csuja Imre karakterét, hogy a gengszter azonnal lefejeli és ad neki egy gyomrost, majd az emberei laposra verik őt.

Norbi a sorozatban tulajdonképpen saját magát figurázza ki azzal, hogy újra elsüti a "vágódisznós" polgárpukkasztását, míg Bala és az emberei azokat szimbolizálják, akik felháborodtak Norbi szavain, és alaposan elagyabugyálták volna őt.

Mivel a Valami Amerika még csak az RTL+-on érhető el, ez a rész nem került fel külön az RTL.hu-ra, de nézzétek meg azt a jelenetet belőle, amiben az egyik szereplő rögtön az ágyába viszi Shumacher Vandát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás