promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna nem Krausz Gáborral töltötte a Szentestét, de Gabi sem kért a séf társaságából
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki reménykedett egy közös fotóban, de egyik nő sem Krausz Gáborral ünnepelt.

Mikes Anna és Krausz Gábor már akkor is összeforrt, ha egyszer (de reméljük nem így lesz) kiderülne, hogy valóban csupán munkakapcsolat, esetleg barátság szövődött közöttük. A táncparketten mutatott kémia letagadhatatlan, ők is elismerték, hogy remek energiák működnek közöttük, így nem meglepő, hogy az ünnepek közeledtével, amikor az ember hajlamosabb a szépet vágyni és a csodára vágyni, velük kapcsolatban is maximumra lett csavarva a találgatás hatásfoka.

Mindenhol zajlanak az ünnepi készülődések, egyre több celeb osztja meg meghitt családi képeit és a Szenteste számára fontos pillanatait, nem volt ez másképp kedvenc "szerelmes" párunk és exfelesége kapcsán sem.

Mind a hárman gyönyörű képeket posztoltak és megmutatták apró részleteken keresztül, hogy náluk hogyan is telik az ünnep. Krausz Gábor megható képeket posztolt a kislányával, Hannarózával, szemmel láthatóan minden jóval elhalmozta a kis hercegnőt. A képeken megmutatták, hogyan játszanak közösen, de a karácsonyfáról is készült fotó, mely alatt rengeteg szebbnél szebben becsomagolt ajándék lapult. Gábor a szokásos kellemes karácsonyi ünnepeket jókívánság mellé egy másik üzenetet is hagyott, melyben azt írta, hogy Szent kor - a gyerekkor, ami amellett, hogy tény, utalhat arra is, hogy a séf elsődleges célja a karácsonnyal az volt, hogy kislánya semmit ne érezzen a körülötte zajló őrületből és lehessen igazi kisgyermek.

Gabi az otthonából posztolt képeket, melyekről süt a meghittség: különböző kiegészítőket fotózot, amelyek mind mind nosztalgikus, kellemes érzetet keltenek már látványra is, de nem csoda, hogyha az egyetlen dolog amire az énekesnő vágyott, az a nyugalom. Az, hogy Papp Máté Bence is ott ünnepelt-e vele, egyelőre kérdéses.

Mikes Anna is megosztotta a saját fotóit, amennyiben az az ő lakása, akkor a kis hölgy egészen fantasztikus lakberendezési érzékkel rendelkezik a félelmetes tánckultúra mellett. Gyönyörű hófehér falak, ízléses karácsonyfa, növények, oda illő festmény, nem mellesleg pedig az étkészlet, amelyet fotózott is egészen fenséges volt.

Azonban nem volt nehéz összehasonlítani a képek hátterét, könnyen megállapítható, hogy mindhárman külön helyszínen ünnepeltek. A hármójuk különböző Instagram sztoriját ITT, ITT és ITT tekinthetitek meg még néhány óráig.

Gábor (és több más magyar híresség is) a Tények Plusznak nyilatkozott karácsonyi terveiről, erről a videóra kattintva tudhattok meg többet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás