promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mit szól ehhez Krausz Gábor? Mikes Anna meglepő dolgokat árult el egy most előkerült felvételen

Mit szól ehhez Krausz Gábor? Mikes Anna meglepő dolgokat árult el egy most előkerült felvételen

Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions

12 évvel ezelőtti felvétel került elő Mikes Annáról.

Az utóbbi hetekben kétségtelenül Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata érdekli leginkább az embereket, ugyanis amióta csak feltűntek együtt a Dancing with the Starsban izzik közöttük a levegő. 

Gábor és Anna tánctudásával annyira lenyűgözte a zsűrit és a nézőket is, hogy a végén a műsor győzteseként is az ő nevüket mondták ki a műsorvezetők. Az emberek azonban azóta is csak azt találgatják, hogy vajon több lehet-e köztük barátságnál. Az épp Tóth Gabitól váló sztárséf és táncpartnere úgy tűnik a műsor után is tartják a kapcsolatot, azt azonban egyikőjük sem erősítette meg, hogy több van köztük puszta barátságnál.

Az Anna és Gábor közötti lehetséges kapcsolatot egyébként már több cikkünkben is fejtegettük, köztük az alábbiban, melyben a páros közösségi oldalakon tett nyilvános üzenetváltásait vettük górcső alá.

Mivel mostanában ennyire a figyelem középpontjában állnak bizonyára sokakban felmerül, hogy az alapvető információkon kívül mit lehet még tudni Krausz Gábor lehetséges szerelméről Mikes Annáról.

Nos, mint most egy a story.hu által kiszúrt videóból kiderült Anna bizony már 12 évvel ezelőtt is nagy sikereket ért el a táncban. A gyönyörű táncosnő ugyanis már 2011-Junior Prima-díjat kapott, amely kapcsán a DIGI Sport reggeli műsorának vendége is volt.

Sajnos annyira nem felkapott a versenytánc, legalábbis egyelőre. És nem írnak annyit róla. De azon vagyunk, hogy ezen változtassunk

– mondta még 12 évvel ezelőtt Anna a Reggeli Startban, amit láthatóan mostanra meg is tett. A táncosnő akkor azt is hozzátette, hogy óriási elismerés számára a díj, és hogy nagyon kellenek neki a visszajelzések.

Anna pedig azóta egyértelműen megkapta a neki járó pozitív visszajelzéseket és sikeresebb mint valaha, hiszen a Dancing with the Starsban is ez már a negyedik évad volt, melyben szerepelt.

Az említett felvételen egyébként Krausz Gábor partnere mindössze 21 éves volt, úgyhogy némiképp máshogy nézett ki mint mostanság, azt azonban elmondhatjuk, hogy Anna már akkor is igazán gyönyörű volt.

Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy nézett ki Anna 12 évvel ezelőtt, nézd meg az alábbi felvételt és mindent tudni fogsz!