promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna olyan három szavas üzenetet küldött Krausz Gábornak, hogy azt nem lehet félreérteni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor új fotója alá üzent Mikes Anna.

Az elmúlt hónapokban Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása sokak figyelmét felkeltette, különösen miután ez augusztusban nyilvánosságra hozták az interneten egy-egy poszt keretében. Továbbá, ősszel mindketten szerepeltek a TV2 műsoraiban, így pedig nagyon sokan várták azt, hogy egy-egy adásban bizony megtudhatnak majd részleteket, hogy pontosan miért ért véget a kapcsolatuk. Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! című show zsűritagja volt, Majka, Köllő Babett és Pápai Joci mellett. Ebben az időszakban gyakran előkerült a kapcsolatuk Krausz Gáborral, és a média olykor túl sokat interpretált az apró jelekben és gesztusokban, miközben sokan várták, hogy többet megtudjanak a páros szakításának hátteréről.

Krausz Gábor pedig Mikes Anna táncpartnereként nyűgözte le a közönséget a Dancing with The Stars színpadán, később pedig meg is nyerték a műsort, és elképesztően sok rajongót szereztek maguknak a műsor folyamán. Nem is csoda, hogy egy-egy posztjuk alá az interneten jókívánságok egész garmadája érkezik. És persze erről a műsorról is nagyon sok érdekes cikk jelent meg a médiában, nagyon sokan ugyanis annyira szimpatizáltak a párossal, hogy már elképzelték őket egy párként.

Még lehetséges színpadi csókról is lehetett olvasni több cikket az interneten.

De nagyon úgy tűnik, hogy a műsor után is nagyon jóban maradt Mikes Anna és Krausz Gábor. A séf most egy nagyszerű új fotóval örvendeztette meg a rajongóit, és az elsők között érkezett a kép alá Mikes Anna üzenete, amely félreérthetetlen, három tűz emotikon (azaz hangulatjel), azaz három szó.

A tűz emotikon amúgy az egyik leggyakrabban használt hangulatjel az Instagramon, amelyet nagyon menő, cool dolgokra használnak, ha valaki így üzen neked, az bizony egy óriási nagy bók, azt is jelentheti, hogy szexi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás