promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi máris szakított új párjával? Ismert celeb karjai közt kapták lencsevégre az énekesnőt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy igen érdekes fotó került elő az énekesnőről.​

A hírek szerint Tóth Gabi már hónapok óta él boldog párkapcsolatban új szerelmével, a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével, ám szerelmük kapcsán már ezalatt a rövid idő alatt is rengeteg pletyka látott napivlágot.

Nemrégiben például az tűnt fel a bulvárújságoknak, hogy a hétköznapokban tanárként dolgozó fiatalember a Sztárban sztár leszek élő adásaira is elkísérte párját, az énekesnő pedig mindig kiment hozzá a szünetekben. A TV2 tehetségkutató műsorának döntője alatt azonban Gabi és Papp Máté Bence nem találkozgatott a reklámszünetekben, ráadásul azt is írták, sőt a finálé utáni záróbulin az énekesnő egy másik férfival táncolt.

Ez azonnal el is indította a találgatásokat, melyek szerint Gabi és a Fricska együttes táncosa már szakíthattak is, ezt azonban az énekesnő hamar cáfolta, sőt rendesen ki is osztotta a hírről beszámoló Blikket.

Nem ez az egyetlen pletyka azonban, ami Gabi új kapcsolatának válságára utal, a napokban ugyanis kiderült, hogy kislánya édesapjával, Krausz Gáborral még nem is váltak el, mert egyszerűen nem volt rá idejük. Az énekesnő egyébként rendszeresen érzelmes üzeneteket küldött volt párjának, amíg a sztárséf a Dancing with the Stars című műsorban versenyzett, melyet végül meg is nyertek Mikes Annával együtt.

Ezek a tények tehát nem véletlenül indították el a találgatásokat Gabi új kapcsolatának a válságáról, most pedig egy olyan fotó került elő ami még inkább erősítheti ezt a verziót. Az énekesnő ugyanis egy ismert showman oldalán tűnt fel annak új Instagram-sztorijában.

Ez az illető pedig nem más mint Gáspár Győző, azaz Győzike, aki köztudottan Gabihoz hasonló elveket vall, már ami az értékrendszerüket illeti.

A Győzike által megosztott fotón, amit ide kattintva tekinthetsz meg 24 órán keresztül, az látható, ahogyan boldogan ölelik meg egymást, az igencsak szexi ruhában pózoló énekesnővel, aki egy nagyon különleges azték mintás táskát is villantott.

A legvalószínűbb természetesen az, hogy Győző és Gabi csak barátok, ám azt meg kell hagyni, hogy ez a fotó igen intimre sikerült közöttük.

Gabi egyébként nemrégiben az Instagram-oldalán összegezte a 2023-as évét egy igen megható bejegyzésben, amelyet alább te is elolvashatsz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás