promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Tóth Vera megdöbbentő dolgokat árult el Gabi zátonyra futott házasságáról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vera volt már villámhárító és békebíró is, annyira elvitte néha az érzelem és az indulat a házasokat.

Krausz Gábor és Tóth Gabi házassága még most is lázban tartja az embereket, annak ellenére, hogy már közel fél év is eltelt azóta, hogy kiderült, külön utakon folytatják. Tóth Gabira gyorsan rátalált a szerelem, Krausz Gábor pedig Mikes Annával vigasztalódhatott. Legalábbis a showbusiness színpadán, a Dancing with the Starsban, amit végül táncpartnerével együtt nyertek meg.

A stúdióban feltűnt Tóth Vera is, ami meglepett pár nézőt, pedig Vera korábban a Palikék világában is nyilatkozott róla, hogy jó kapcsolatot ápol egykori sógorával. A döntőre is Gábor hívta el Verát, ami nagyon szép gesztus volt tőle, még ma is számíthatnak egymásra, főleg mikor Hannarózáról van szó. Minden családban így kellene ennek mennie, de ebben óriási szerepe van Vera érett hozzáállásának is.

Tóth Vera a Story magazinnak adott interjújában ismét beszélt arról, hogy mit gondol Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról. Az énekesnő elmondta, hogy mindkettejüknek szurkol az életben, és hogy nincs benne semmiféle részrehajlás.

"Én vagyok a békebíró. Amikor két ember úgy dönt, hogy itt a vége, akkor én is azt tapasztalom, hogy a családtagok valaki felé hajlanak, és ezáltal sokkal rosszabb szituáció alakulhat ki"

- mondta Tóth Vera. Az énekesnő elárulta, hogy mindig is arra próbálta ösztönözni a húgát és Gábort, hogy normálisan kommunikáljanak egymással. Ha az embernek komoly sérelmei vannak a másikkal szemben, könnyen elvihetik az érzelmei, ezért ezt át kell gondolni, higgadtabban kell hozzáállni.

"Az elején, amikor volt egy-egy felhördülés, én mondtam azt, hogy »most hagyjátok abba, mert ennek itt nincs helye«. Értem, hogy elvisznek az érzelmek, ami normális egy ilyen helyzetben, de a józan ész határain belül."

- magyarázta Tóth Vera. Az énekesnő hozzátette, hogy Hanna Rózát (Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányát) szereti a férje után a legjobban, tehát már csak azért is nagyon fontos, hogy a szülők jóban legyenek egymással, ne kiáltanak egymásra kígyót-békát.

Ezek szerint a viták bizony néha nagyon el tudtak harapódzni a Gabiéknál.

Az énekesnő úgy véli, hogy Krausz Gábornak a Dancing with the Stars verseny a lehető legjobbkor jött, mert a mozgás ereje és az új ismertségek kimozdították a komfortzónájából és jó energiákkal tudták ellátni. A cikk elején említett beszélgetést itt tudjátok meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás