promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válságban Tóth Gabi új kapcsolata? Betelt a pohár az énekesnőnél, perelni is hajlandó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabinak most lett elege az egészből.

Tóth Gabi már hónapok óta él boldog párkapcsolatban új szerelmével, a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével. A hétköznapokban tanárként dolgozó fiatalember a Sztárban sztár leszek élő adásaira is elkísérte párját, az énekesnő pedig mindig kiment hozzá a szünetekben.

A TV2 tehetségkutató műsorának döntője alatt azonban a Blikk-nek feltűnt, hogy Gabi és Papp Máté Bence ezúttal nem találkozgatott a reklámszünetekben, ráadásul azt is írták, hogy a finálé utáni záróbulin az énekesnő egy másik férfival táncolt.

A lap olyan sokat kombinált és fantáziált Tóth Gabi és Papp Máté Bence "válságba került" kapcsolatáról, hogy az énekesnő egy felháborodott Insta Story-ban volt kénytelen reagálni, amiben kikötötte, hogy lassan perelni is fogja az említett médiumot.

„Már abból is cikket csinálnak, hogy az egyik stábtaggal, egy munkatárssal, aki… hagyjuk is, de más kapcsolatban, és párkapcsolatban él, táncoltam egy buliban, ami a Sztárban Sztár leszek!-nek volt a záróbulija”

- közölte Tóth Gabi, aki hozzátette, hogy a bulin jelenlegi párja is jelen volt, és egész este vele táncolt.

Az énekesnő a megjelent cikk miatt megint kapja a kemény hangvételű leveleket azoktól, akik nem igazán szimpatizálnak vele; sokan azzal vádolják, hogy saját maga generálja maga körül a botrányokat, hogy mindig a figyelem középpontjában legyen. Gabi ezt határozottan tagadja, majd elárulta, hogy a Blikk-nél folyamatosan ehhez hasonló cikkeket írnak róla, mert nem kedvelik őt.

„Ők nagyon nem kedvelnek, mert elküldtem őket melegebb éghajlatra, amikor nyáron felmásztak a kerítésemre, meg idejöttek a házamba fotózgatni, meg utánam jöttek Jászberénybe, meg tényleg átléptek egy olyan határt már, hogy azt gondolom, nem történhetne meg, és ők azóta folyamat tolják a legocsmányabb cikkeket rólam, úgyhogy majd megunják, ha nem, akkor most már beperelem őket egy idő után, mert gyűlnek ezek a cikkek szépen, nyugodtan lehet csak csinálni”

Tóth Gabi hozzátette, hogy kezd nagyon elege lenni ebből az egész felfordulásból, ami körülötte van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás