promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi szoknyája túl rövid volt, élő adásban villant ki alóla a kis kedvence, ez volt a Sztárban sztár leszek legnagyobb villantása
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi apró szoknyája túl sokat mutatott meg az énekesnőből.

Vasárnap este nemcsak a Sztárbox, de a Sztárban sztár leszek idei évadja is véget ért. A TV2 átalakulós tehetségkutatóját ezúttal Karapancsev Kristóf nyerte meg. A nézők nagyon örülnek az eredménynek, sokak véleménye szerint a műsor történetében először olyan versenyző lett a győztes, aki tényleg megérdemelte.


Persze a Sztárban sztár leszek döntőjével kapcsolatban olvasható cikkek zöme nem a győztesről, hanem a mesterekről szól - legfőképp Tóth Gabiról, akinek megjelenése megint hatalmas visszhangot keltett. Az énekesnő egyre merészebb szetteket kapott az élő adásokban, de a döntőben viselt ruha feltette az i-re a pontot.

Nem elég, hogy minden eddiginél rövidebb szoknya volt rajta, de még egy neccharisnya és egy hosszúszárú bőrcsizma is a napi szett főszereplőjévé vált; ezáltal Tóth Gabi úgy nézett ki az élő műsorban, mint egy "kísértések éjszakája" tematikájú bulin résztvevő egyetemista. A nézők szerint az énekesnő súlyos feltűnési viszketegségben szenvedhet, mert mindig ő akar lenni a legkirívóbb a műsorban, és mindig el akarja vonni a figyelmet a Sztárban sztár leszek versenyzőiről.

Ráadásul az apró szoknya alól Tóth Gabi harisnyakötős tetkója is kivillant, tehát az énekesnő most tényleg mindent bedobott, hogy ő legyen a figyelem középpontjában. Gabi a döntő előtt így írt a közösségi oldalán megosztó szettjéről:

„Elérkezett a finálé napja! Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen fantasztikus műsort sikerült létrehozni. A ruha neve Ananké, aki a végzet és az elkerülhetetlen sors istennője a görög mitológiában. A sors nem egyenlő az eleve elrendeltséggel, hiszen az ember gondolataival, döntéseivel és cselekedeteivel teremti azt. Azonban az már rajtunk múlik, hogy döntéseink által mit hozunk ki önmagunkból és a lehetőségeinkből. A végzet nem más, mint sorsformáló cselekedeteink elkerülhetetlen következményeivel való szembesülés, amely végül visszaterel minket a helyes útra és a végén minden történés értelmet nyer”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás