promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas hiba csúszott a Sztárbox döntőjébe, ilyen még nem történt az RTL műsorában
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Becsúszott egy elég nagy hiba a Sztárbox döntőjébe.

Vasárnap este véget ért a 2023-as Sztárbox. Az RTL élő műsorának döntőjében kőkemény mérkőzéseket, és két kiütéses győzelmet is láttunk. Az estét Berki Mazsi és Dobos Evelin meccse nyitotta meg. A színésznő ugyebár a hét közepén kórházba került, de szombat este már újra az edzőteremben készült a döntőre. Nem adta könnyen a győzelmet, alaposan megdolgoztatta Berki Mazsit, és bár a Gumimacik főcímdalára bevonult özvegy elvitte a hátán a mérkőzést, Evelin előtt is le a kalappal, mert a harmadik és a negyedik menetben nagyon durva ütésekkel sorozta meg ellenfelét.


A férfi nehézsúlyú döntővel folytatódott a Sztárbox. A szorítóba lépés előtt Árpa Attila elismerte, hogy Brasch Bence egy nagyon erős és kemény ellenfél, de mindent meg fog tenni azért, hogy ne adja könnyen a győzelmet. Árpa valóban állta a sarat az első két menetben, de már a legelejétől kezdve borítékolható volt Brasch Bence győzelme. Árpa Attila végül többször is a padlón kötött ki, egyszer ráadásul majdnem ki is esett a szorítóból - csakúgy, mint Fekete Pákó a 2005-ös Sztárboxban.


Az este harmadik, egyben utolsó mérkőzését Molnár Áron és Rácz Jenő vívta. A nézői szavazás egyedül ebben az esetben volt nagyon szoros, csupán 1-2 százalék különbség volt a két híresség között, azonban a meccs már közel sem volt ennyire kétesélyes. Molnár Áron az első másodpercekben sem kímélte Rácz Jenőt, végül a Michelin-csillagos sztárséf több olyan kemény ütést is kapott, hogy 50 másodperc alatt kiütötték.


Így tehát a 2023-as Sztárbox három kategóriájának győztese Berki Mazsi, Brasch Bence, és Molnár Áron lettek. Az RTL a döntő végén bejelentette, hogy 2024-ben is lesz Sztárbox, amire már lennének is jelentkezők. Többek között Zámbó Krisztián és Schobert Lara is magabiztosan közölte, hogy szívesen ringbe lépnének, és kipróbálnák magukat ebben a gyönyörű sportágban.

Természetesen, mivel élő adásokról volt szó, a Sztárbox sosem volt bakiktól mentes. A döntőbe is becsúszott azért egy-két hiba, ráadásul az egyiket épp az az ember ejtette, aki eddig egyetlen egyszer sem bakizott a kamerák előtt. Both András jellegzetes hangját minden RTL néző jól ismeri, és most egy arcot is tudtunk hozzá társítani.

A különleges orgánummal megáldott színész-narrátorhoz eddig egy hiba sem volt köthető a Sztárbox-ban, azonban Árpa Attila és Brasch Bence meccse előtt eltévesztette a vezető bíró nevét.

De ha már itt tartunk, Szujó Zoltán is hibázott egyet, ugyanis számára a Sztárbox döntőjében derült ki, hogy Schobert Lara nem ifj. Schobert Norbi húga, hanem a nővére. Dehát ebből is látszik, hogy a legnagyobbak, és a legtapasztaltabbak is hibázhatnak néha.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás