promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rékasi Károly agyrázkódást kapott Ganxsta Zolee miatt, Fekete Pákó kiesett a ringből - nosztalgikus videókon a Sztárbox 2005-ös évadja
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előkerültek a 2005-ös Sztárbox felvételei, visszanézhetjük Fekete Pákó és Indián, valamint Rékasi Károly és Ganxsta Zolee meccsét is.

Vasárnap este lesz az idei Sztárbox döntője, de az továbbra is kérdéses, vajon meg lesz-e tartva a női könnyűsúly utolsó mérkőzése. Dobos Evelin ugyanis kórházba került, miután elkapott valamilyen vírust. A színésznő nem akarja kihagyni a döntő meccset Berki Mazsival, de ha az orvosai úgy találják, hogy az egészsége szempontjából jobb lenne, ha nem lépne ringbe, akkor tiszteletben fogja tartani a döntésüket, és át fogja engedni a győzelmet Mazsinak.

A Sztárbox 18 év után tért vissza az RTL képernyőjére; legutóbb 2005-ben rendezték meg, amikor olyan hírességek húztak kesztyűt többek között, mint Rékasi Károly, Ganxsta Zolee, Fekete Pákó, VV Indián, Fresh Andi, és Niki Belucci. Az RTL jóvoltából most az akkori meccsek közül néhányat újra megnézhetünk.

VV Indián ugyanolyan kocsmabunyós módszerrel próbálta meg kiütni Pákót, mint amivel Curtis próbálkozott Szegedi Fecsó ellen. Indián és Pákó mérkőzése volt az első meccs a 2005-ös Sztárbox-ban, kettejük összecsapását több mint 1,5 millió néző követte figyelemmel. Ez volt az évad egyik legkeményebb meccse, ugyanis Pákó szó szerint kiesett a ringből. Indián olyan hatalmas ütésekkel sorozta meg az egyik menetben, hogy a didikirály kibukfencezett a szorítóból, és a földre esett.

A meccset utána folytatták, mind a négy menet lement, végül a bírók Indiánt hozták ki győztesnek. Pákó azon a véleményen volt, hogy ellenfele nem volt sportszerű.


Sokkal tisztább és sportszerűbb küzdelem volt később Ganxsta Zolee és Rékasi Károly összecsapása. Ganxsta saját bevallása szerint nem vitte túlzásba a felkészülést, a ringbe egy szál cigivel a szájában vonult be, mégis kiütés lett a vége. Rékasi a veréstől enyhe agyrázkódást is szenvedett.

Kettejük mérkőzése már a második menetben véget ért, Zolee kiütéses győzelmet aratott, aztán többször is barátilag megölelték egymást Rékasi Károllyal.


Kőkemény volt 2005-ben Fresh Andi és Niki Belucci meccse is. A zenész és a volt pornósztár küzdelmét 1,8 millióan nézték annak idején. Az összecsapás után a pontozóbírók 2:1 arányban Andit hozták ki győztesnek, amivel viszont nem mindenki értett egyet, hangos füttykoncert fogadta az eredményt. Gyakorlatilag ez volt az akkori Sztárbox legnagyobb botrányát kiváltó meccse.

 

Vajon miként fog végződni az idei Sztárbox döntője? Kik lesznek a győztesek? Szavazz te is a vasárnapi finálé előtt!

Mutatjuk a mérkőzéseket a döntőben:

Női könnyűsúly: Dobos Evelin - Berki Mazsi

Férfi középsúly: Molnár Áron - Rácz Jenő

Férfi nehézsúly: Árpa Attila - Brasch Bence

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás