promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szekunder szégyen a Sztárbox-ban, Curtis kocsmabunyózásán kínjukban nevettek a nézők
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis alaposan lejáratta magát a Sztárbox-ban, most mindenki rajta nevet.

Mind ez idáig olyan hírességek szálltak ringbe a Sztárbox-ban, akik komolyan vették a felkérést, és hónapokat edzettek azért, hogy helyt tudjanak állni a szorítóban, és el tudják viselni ellenfeleik ütéseit. A legutóbbi adásban elsőként Pintér Tenya és Dobrády Ákos küzdelmét láthattuk. A Nemzeti Lovas Színház kisportolt gladiátora stílusosan lóháton érkezett a stúdióba, aztán a második menetben olyan ütést vitt be Dobrády-nak, hogy a bíró leállította a meccset.


Nyári Dia és Járai Kíra kiegyenlített küzdelmet vívott egymással. Mindketten fantasztikusan állták a sarat, végigbokszolták mind a négy menetet, így végül a pontozó bíróknak kellett eldönteniük, hogy ki lett a győztes; egyhangú szavazással Nyári Diát kiáltották ki győztesnek, de Járai Kírának sem lehet oka szégyenkezni, mert tényleg kitartóan, és becsületesen küzdött.


Az este legjobban várt mérkőzése kétségkívül az újpesti rapper, Curtis, és a keménykezű üzletember, Szegedi Fecsó meccse volt. De amennyire várta mindenki ezt a mérkőzést, akkora csalódást is okozott.

Curtis most sem hazudtolta meg magát, nagy szavakkal és még nagyobb arccal fogott neki a Sztárbox-nak, de úgy gondolta, hogy neki bőven elég bedobnia a kocsmabunyós figurát, és az első menetben ki tudja ütni Fecsót.

Curtis ugyanis tisztában volt vele, hogy 34 éves létére semmi állóképessége nincsen, ezért arra alapozta a stratégiáját, hogy rögtön az első gongszó után nekiront ellenfelének, és addig üti, amíg padlót nem ér. Az bebizonyosodott, hogy az egykori labdarúgó most már egy fél focipályát sem tudna lefutni, a The Voice coach-ja alaposan lejáratta magát az RTL produkciójában.


Szó szerint szekunder szégyent okozott, hiszen már a nézőknek volt kínos nézni, ahogy Curtis vergődik a ringben, de néhányan biztos jókat kacagtak az újpesti fenegyerek kocsmabunyózásán. Ráadásul a Nyerő Páros győztese többször is hangsúlyozta, hogy míg Fecsó heti 6 napot edzéssel töltött, addig neki jó, ha összesen volt ennyi találkozója az edzőjével. Tehát Curtis ezt sem vette komolyan, és újfent csalódást okozott a rajongóinak.

A Sztárbox közösségi oldalának kommentszekciója telis-tele van olyan hozzászólásokkal, amikben Curtis teljesítményét minősítik.

„Nagyot csalódtam Curtisben! Ha a felkérést elfogadta, akkor miért nem edzett ? Pedig az adottságai meg vannak hozzá! Nem lehet megbízni benne! Elsimliskedni, nem érdekli, hogy mennyien szurkoltak neki! A Majkával való fellépéseit is így semmibe vette! Emberileg lecsúszott, de őt nem érdekli ki, mit gondol róla! Pedig győzni is tudott, és itt is győzhetett volna, ha betartja amit vállalt!”

„Gyenge vagy Curtis, megint a nagy szája volt, mindig azok kapják meg”

„Curtis....katasztrófa...Mit gondolt? Vesz egy nagy lendületet, aztán ráesik az ellenfélre és agyon nyomja? Köze nincs a boxhoz! Az edző mondhatta volna, hogy »öcsém, kondid nincs, ne is nagyon mozogj, várd meg, hogy támadjon, védekezz és próbálj kontrákat ütni«... Ezzel a semmilyen hozzáállással talán ez lett volna eredményes, nem? Szó szerint egy dumaláda!”

„Végig röhögtem ezt a meccset de komolyan. Bírom Curtist, de egy húsgolyót láttam gurulni végig, ami néha pattogott”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás