promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bődületes baki az élő adásban: Csobot Adél kínos hibát vétett a Sztárbox-ban, az RTL nézői nem hittek a fülüknek
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsosvezetőként debütáló Csobot Adél igen meglepő bakit vétett a Sztárbox első élő adásában.

18 év után tért vissza a Sztárbox az RTL-re. A vasárnapi első adásban 6 híresség lépett a ringbe, akik hónapokig keményen edzettek erre a napra. Ez a műsor azért is különleges, mert itt tényleg nincsen előre megírt forgatókönyv, a mérkőzések nincsenek megbundázva, tisztességes küzdelmek során, néhány perc alatt dől el, hogy melyik celeb a jobb.

Bár a nézők nem sokat vártak a produkciótól, végül mindenkit meglepett a műsor, hiszen a legtöbben arra számítottak, hogy a hírességek majd alig akarnak egymáshoz érni, nem merik majd erősebben megütni egymást, de ez tévedés. Már az első adásban olyan pofonok, ütések, és kiütések voltak, amihez hasonlókat csak a profi ökölvívásban látunk.

A műsor egyik házigazdája a műsorvezetőként debütáló Csobot Adél volt, akinek azért okozott némi nehézséget a feladat. A énekes-színésznő rövid interjúkat csinált a műsorban, ám ebbe belecsúszott egy  baki is. Ez akkor következett be, miután Frohner Fecó alulmaradt a Molnár Áron elleni küzdelemben, Adél pedig épp a sztárfodrász édesanyját interjúvolta volna meg éppen.

Adél azonban ekkor rossz néven szólította meg Fecó édesanyját és Máriának nevezte őt Zsuzsanna helyett. Az asszony ezt követően meglepetten konstatálta, hogy őt szólították meg és ki is javította az énekesnőt, aki természetesen azonnal bocsánatot kért tőle. Molnár Áron egy balkezes ütéssel küldte padlóra Fecót, akinek edzője egyből bedobta a törölközőt; nem engedte tovább küzdeni mentoráltját.

Adél kellemetlen bakijának tisztázása után Zsuzsanna végül elmondta, hogy számára a fia úgyis a legjobb volt, hogy végül alulmaradt a mérkőzés során.

Büszke vagyok rá, mert nagyon jó volt! Rengeteg munkája van benne, kitartó volt 

- mondta az édesanya. Adél bakiját a Sztárbox teljes adásának videójában lehet megtekinteni, alább Molnár Áron és Frohner Fecó mérkőzése látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás