promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megmutatta álomotthonát Istenes Bence, idilli környezetbe költözik Csobot Adéllal
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence és Csobot Adél nemsokára költöznek, ilyen most a Balaton környéki házuk. 

Istenes Bence és Csobot Adél úgy döntöttek, hogy vidéken, egy családi házban szeretnék felnevelni két kisfiukat. Bele is vágtak egy felújításba a Balaton környékén, ám úgy tűnik, hogy egy ideig még eltart a házuk szépítése.

A műsorvezető YouTube csatornáján egy online műsort is üzemeltet, emellett pedig úgy döntött, hogy a családi ház teljes átalakítását is bemutatják. Legutóbbi videójában megmutatta, hogy még este is ellátogattak a házukhoz, amely már egyre szebb. Már a nyílászárók színész is eldöntötték és azt is, hogy a tetőtéri hálószobájukban legyen-e ablak. A sztárpár pedig még azt is bevallotta, hogy feljelentették őket egy favágás miatt, ám mint kiderült, valószínűleg félreértés történt.

Istenes Bence újabb vlogos videóval nem jelentkezett, de Instagram-oldalára feltöltött egy videót, amelyből jól látszik, hogyan áll a házuk jelenleg. 

Ezt nézzétek milyen home office-t raktam össze magamnak a kertben

 - írta Bence a bejegyzéséhez.

A felvételen jól látszik, hogy kívülről már teljesen kész a házuk és az is jól látszik, hogy nem egy kicsi kertes házról van szó. A külseje teljesen fehér burkolatot kapott. Sőt, Bencéék már el is kezdték a költözködést, szerelik össze a bútorokat és lassan úgy néz ki el is foglalhatják álmaik otthonát. 

Bencéék eredetileg augusztus végén terveztek beköltözni, de ez az időpont sajnos nem teljesült és habár az építőanyagok már eltűntek a kertjükből, még mindig van mit csinálni, ki tudja meddig. 

Áh gyerekek, jaj, Istenem! Kabaré! Augusztus, mi? Persze, október 6-a van és még mindig nem vagyunk készen, de jön a vlog, és akkor látni fogjátok, mi történik. Lesz majd még pár, pedig már azt hittem az egyikről, hogy na, ez már az utolsó, aztán lassan befejezzük, de fixen lesz még egy 3-4-5 rész...

- mondta egy korábbi videójában a műsorvezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás