promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adél csúnyán lebukott, Istenes Bence rájött a titkára
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adél nem sokáig tudta titokban tartani a dolgot.

Hamarosan véget ér az Álarcos énekes harmadik évada. Az RTL Klub showműsora a hosszúhétvégén két epizódos fináléval búcsúzik a nézőktől, október 31-én, vasárnap este egy különleges, halloweeni adással érkezik az elődöntő, majd november 1-jén, hétfőn este végre minden maszk lekerül, és kiderül, ki lesz az idei széria győztese.

A műsor oldalára nemrég felkerültek az előző heti adás kimaradt jelenetei, melyeket most egy helyen nézhettek meg.

Járai Máté nevétől zengett a stúdió. Mikor a nyomozók felvonultak a páholyba, együttesen nem kaptak akkora tapsot és üdvrivalgást, mint a vendégnyomozó szerepét betöltő Járai Máté.

Bár a produkciója után mind az öten egy véleményen voltak az Automatával kapcsolatban, a leleplezés előtt mégsem tudták eldönteni a Nyomozók, hogy ki távozzon a műsorból. Szabó Zsófi inkább a Vízilovat leplezte volna le, aztán Szandi és Nagy Ervin meggyőzték róla, hogy olyan versenyzőt leplezzenek le, akit biztosan tudnak.

Szabó Zsófi kiparodizálta Fluor Tomit, aki mindig el van szállva magától. Akkor kezdődött a vita, mikor Fluor Tomi megjegyezte, kollégái milyen sokáig tudják elemezni a maszkokat. Ezt Zsófi persze nem hagyhatta szó nélkül.

Csobot Adél nem sokáig tudott rejtve maradni az Automata jelmez mögött. A Nyomozók azonnal kitalálták, hogy kicsoda, ráadásul az X-faktor mentora még férje, Istenes Bence előtt is lebuktatta magát. Erről a műsorvezető beszélt a műsorban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás