promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence váratlanul közölte a szomorú hírt, nagyon rosszul érinti az egész családot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence nehezen viseli.

Istenes Bence szomorú hírrel jelentkezett a közösségi oldalán. Pedig az RTL műsorvezetője még nyáron majd kicsattant a boldogságtól, ugyanis Balatonfüred környékén vettek Csobot Adéllal egy nagyon régi kertes házat, aminek felújításába azonnal bele is fogtak. Úgy tervezték, hogy még augusztusban be fognak költözni, és ezt a kivitelezővel meg is beszélték, hogy addigra befejeződnek a munkálatok.

Már október van, de Istenes Bencéék még mindig nem tudták birtokba venni álomházukat a magyar tengernél. A sztárpár már nagyon ideges amiatt, mert ennyire elhúzódik a felújítás, időközben még fel is jelentették őket egy fa miatt, és most úgy tűnik, még tovább kell várniuk arra, hogy beköltözzenek új otthonukba.

Bencéék hiába pakoltak össze még nyár végén, és hiába mondták fel az albérletüket, nem tudnak elköltözni, mert további problémákba ütköztek. Erről a műsorvezető a közösségi oldalára feltöltött videóban beszélt a követőinek.

„Áh gyerekek, jaj, Istenem! Kabaré! Augusztus, mi? Persze, október 6-a van és még mindig nem vagyunk készen, de jön a vlog, és akkor látni fogjátok, mi történik. Lesz majd még pár, pedig már azt hittem az egyikről, hogy na, ez már az utolsó, aztán lassan befejezzük, de fixen lesz még egy 3-4-5 rész...”

A követők pedig már nagyon kíváncsiak arra, hogy Adélék milyen házat vettek a Balatonnál, és milyenné alakították át, de ezekre a vlogokra még egy darabig várnunk kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás