promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feljelentették Csobot Adélt és Istenes Bencét, bíróságra küldenék a sztárpárt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A házfelújítás kellős közepén, amikor az embernek amúgy is egy rakás váratlan fordulattal kell szembesülnie, még a megszokottnál is kellemetlenebb pillanatokat tapasztalhatott a házaspár.

Közös otthonuk bázisát több költözés után fixálni szerették volna és a Balatnfelvidék mellett döntöttek. Itt vásároltak házat és újítják azt fel szinte az alapoktól, hogy egy olyan otthonban élhessenek, ami teljes mértékben a közös ízlésüket tükrözi és ahol békében, nyugalom, szeretetben élhet a kis család.

Békéből és nyugalomból egyelőre nem sok van, mert - ahogyan az egy ilyen nagy horderejű projektnél lenni szokott -, sok váratlan akadályt gördít eléjük az élet, akár egy elszabadult slag, akár nem megfelelő nyílászárók formájában. Azonban valami még a mindenre felkészült, általában vidáman nevetgélő párost is meglepte: valaki feljelentette őket.

A feljelentés névtelenül történt, az egyik szomszédukra gyanakszanak. A feljelentés oka egy állítólag fa illetéktelen kivágása volt, melyet a Természetvédelmi hatóságnak jelentettek, levél és több fénykép kíséretében.

A házaspár levelet kapott, melyben nyilatkozniuk kellett a fa kivágásának okáról, majd amikor jelezték, hogy ők bizony egy gattyat sem tettekmarrébb, nemhogy egy egész fát vágjanak ki, válaszol értesítették őket, hogy a hatóság emberei kimennek megvizsgálni a birtokot.

Ez meg is történt, az ellenőrök megérkeztek Adélhoz és Bencéhez, majd elismerték, hogy valóban tévedés történhetett, mert nem látják nyomát a bejelentésben szereplő fairtásnak. Csobot Adél és Istenes Bence ezek után kicsit rossz szájízzel nyilatkozott arról, hogy nem örülnek, hogy ennyire ráérős és rosszindulatú emberek élnek a közelükben és megkérték szépen a kíváncsiskodókat, hogy hagyják őket békében újítani és foglalkozzanak a maguk dolgával.

Azonban nem kell őket féltenünk, tőlük megszokott módon vidáman vették az akadályt és inkább kisebb bosszúségként, vicces történetként mesélték ezt el, nem szegte kedvüket ez az incidens. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy a szomszédok köszöntéseit szkeptikusan fogadják majd, miközben találgatják, hogy ki lehetett ez a jóindulatú házmester szemléletű polgár.

A videót itt nézhetitek meg, bepillanthattok Adél és Bence álomotthonába és meghallgathatjátok a hihetetlen történetet az ő előadásukban is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás