promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence elengedte Csobot Adélt, pszichológushoz fordult a műsorvezető
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence végül úgy döntött, elengedi Csobot Adélt.

Istenes Bence a saját műsorában, az Intenest-ben beszélt arról, hogy milyen pokoli félténykeség lett úrrá rajta, mikor Csobot Adélt felkérték a Dancing with the Stars-ba. A műsorvezető nem titkolja, hogy akkor egy "gyomorból jövő és ideg és agresszió" volt benne, ami miatt aztán pszichológushoz is járt.

Mint köztudott, Csobot Adél és Hegyes Berci fantasztikusan teljesítettek a TV2 táncos showműsorában, meg is nyerték azt az évadot, de Bence nem nézte jó szemmel, hogy felesége egy másik férfival táncol.

„Amikor tavaly az Adél táncolt, én teljesen kivoltam. Olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben. Tudtam, hogy ez igazából nem a táncról szól, nem a táncpartneréről szól. Ez rólam szól, csak már olyan erősen nyomta az élet a szemembe, hogy ezzel neked dolgoznod kell. Bennem volt valami olyan, gyomorból jövő ideg és agresszió, amikor feljött ez a féltékenység téma. És elkezdtem ezen nagyon határozottan dolgozni”

- mondta az Istenest adásában Bence, aki hogy leküzdje a féltékenységét, pszichológushoz és családállításra járt-

Elmondása szerint a terápia olyan jó hatással volt rá, hogy mikor nemrég felkérték Csobot Adélt és Hegyes Bercit, hogy lépjenek fel egy nemrég megrendezett táncos rendezvényen, Bence maga bátorította párját arra, hogy elvállalja.

„Rájöttem, ha ő jól érzi magát, az a nőiesség, amit belőle kivált, hozzám száll vissza. Úgymond én is kapok abból, ha ő jól érzi magát. Ha én őt engedem, nem visszafeszítem, és azt érzem, hogy akkor tartom őt meg, ha senki nem látja, senki nem ér hozzá, mert akkor az enyém. Hanem elkezded elengedni, hogy figyi, menj, úgyis hozzám jössz haza... s ha hozzám jössz haza, akkor van meg igazán az a kötelék. És azt a nőiességet ide fogod visszahozni”

- mondta Istenes Bence.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás