promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence csodálatos új házáról kívülről is láthatunk videót, ritka felvételek kerültek fel a netre
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új videó került fel Istenes Bence YouTube-csatornájára.

Az ingatlan- és házfeújítások az elmúlt években nagyon belelendültek, és akkora érdeklődés van irántuk, illetve az ötletekhez, hogy bizony a Facebook-on is egyre és másra nyílnak az újabb és újabb csoportok, amelyekben az emberek megosztják egymással a felújítási tapasztalataikat, vagy segítséget kérnek egymástól, szakemberekteől, esetleg büszkén mutatják meg az elképesztő otthonukat. Akár egy olyan képpel, hogy a felújítás előtt és után.

És ilyen segítség bizony a YouTube-on is akad, ahonnan ötletet meríthetünk, illetve megtalálhatjuk a kérdéseinkre a válaszokat is. Láthatunk olyan, több órás videókat, ahol konkrétan kisebb házakat építenek fel a semmiből. Akár egy-egy videóban összevágva, ilyen például a svéd Erik Grankvist YouTube-csatornája, amely óriási népszerűségnek örvend a közösségi médiában, több tízmilliós nézettséggel büszkélkedő videói is vannak már.

A magyar sztárok körében is népszerű ez a felújítós formátum, amelyből rengeteg érdekességet tanulhatunk, és sok hasznos információval lehetünk gazdagabbak.

Istenes Bence és Csobot Adél új, felújításon áteső házáról már korábban is több videó került fel az internetre. A sztárpár megígérte, hogy a közösségi médiában részletesen is be fog számolni majd arról, hogy megy a felújítás, és mi történik éppen azon a házon, amely a jövőben egy álomotthon lesz. Így is történt, az elmúlt időszakban több videó is felkerült. Most pedig a megjelenések sűrűsödnek, hiszen egy újabb videó került fel, amelyben a házat felülről is lehet látni, és kívülről.

A felújítás pedig nagyon jó ütemben zajlik. És most megnézhettek egy újabb videót a nagy munkálatokról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás