promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége, Istenes Bence váratlan videóval közölte
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence videóban üzent.

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsán az elmúlt időszakban rengeteg videó jelent meg a nagy közösségi oldalakon, így a YouTube-on vagy éppen az Instagram-on, hiszen a sztárpár komoly döntést hozott azzal, hogy hűzfelújításba kezdett. Ezek a tartalmak pedig amúgy is elképesztő népszerűségnek örvendtek korábban is, hiszen mindenki szeretne benézni a sztárok otthonába legalább pár képkocka erejéig, de az elmúlt években egyfajta házfelújítási láz is úrrá lett a magyarokon. A téma tehát kapós, is a kukucskálás mellett sokan már inspirációforrásként is használják ezeket a felvételeket. Bence és Adél pedig nagyon mulatságos és szórakoztató formában vezeti át és körbe a nézőket és a rajongókat a házfelújítás örömteli és ügyes-bajos dolgain.

A videók pedig óriási népszerűségnek örvendenek:

[[cik1]]

Korábban pedig Csobot Adél arról is beszámolt, hogy bizony a költözésre is gondolnak már, és a virágokat már be is pakolta gyönyörű autójába. Lassan pedig új fejezet kezdődik Istenes Bence és Adél életében a tévében is, hiszen betoppan az életünkbe az ősz, és elkezdik vetíteni a csatornákon az új műsorokat, a repertorán az RTL-en pedig többek között olyan nagy dobások vannak, mint például a The Voice vagy éppen a Survivor. No, meg perce a Sztárbox is, amely igazán izgalmasnak ígérkezik, már a műsorvezetőgárda is nagyin impozáns, és elképesztően jó hangulatot sugall, hiszen Csobot Adél, Héder Barna és Kovács Kokó István vezetik majd a műsort.

Istenes Bence most véget vetett a találgatásoknak, hogy milyen formában van a műsorra, és egy videóban mondta el, hogy mi következik most. Azt ígérte érces hangon, hogy pár embert le fog majd csücsültetni, és már neveket is hallunk a videóban, amely óriási elszántságról vall. Ez talán az egyik legjobb kedvcsináló a műsorhoz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás