promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Belülről is megmutatta csodaházát Istenes Bence és Csobot Adél, megérkezett a 18 perces felvétel
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már rengeteg videót láthattunk az új házról, most egészen más szögekből is megcsodálhattuk.

Mostanában nagyon sok sztárral és celebbel kapcsolatban érkeznek olyan videók, amelyeken megmutatják az új házukat vagy lakásukat. Korábban például Gáspár Laci mutatta meg vadiúj otthonát, aztán Curtis házát is láthattuk egy nagyon információdús videón. De mindegy felvételtől elütnek Csobot Adél és Istenes Bence videói, hiszen ők igazából nem is rögtön azt muatták meg, hogy hova költöztek, hanem a felújítási munkálatokat is bemutatták nekünk, vagyis olyan videókat láthattunk,

amikor a régi ház már csak részleteiben létezik, és az új otthonból már egyre többet lehet látni.

A The Voice műsorvezetője és Csobot Adél egy vidó blogon, egy úgynevezett vlogon keresztül mutatta meg nekünk, hogy épül és szépül a házuk, tehát egy kicsit mi is a részesei lehettünk a nagy munkának, miközben rengeteg érdekességet is megtudhattunk a felújítási munkálatokról. A YouTube-ra feltöltött videókat persze imádták az emberek, hiszen nagyon sokan maguk is ilyen munkálatokat végeznek otthon, és mindig jól jön egy kis segítság vagy éppen inspiráció, hiszen ezekből a videókból nagyon sok meríthető. Ez pedig már a hatodik rész volt, és a házat most láthattuk leginkább belülről, megcsodálhattuk, hogy milyen a kialakítása Csobot Adél és Istenes Bence új otthonának.

A videót megnézhetitek, és mint mindig, most is sűrűn kommentelik, hogy mi történik éppen, és megannyi kis aranyos rész is látható a videóban, amely több mint 18 perces:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás