promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trokán Nóra durván cserbenhagyta a húgát, rengetegen haragszanak a színésznőre, mentortársai próbálták menteni a helyzetet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem várt végkimenetele lett a Voice egyik adásának, pattanásig feszültek az idegek de Nóra hajthatatlan volt.

A The Voice múltkori adásának előzeteséből már sejthettük, hogy valami durva dolog fog kisülni: meglengették ugyanis, hogy nem akárki áll majd színpadra. Trokán Nóra húga, Magyar Elektra állt színpadra. Ekkor még nem sejthettük, hogy mi lesz a dolog végkimenetele, azóta viszont lement az adás és már tudjuk, hogy Elektra nem jutott tovább.

Könnyek között vallott arról, hogy nehéz Nóri testvéreként, mert úgy érzi hatalmas rajta a nyomás és jobban kell teljesítenie. Csapattársai megdöbbentek a rokoni kapcsolaton és őket is érzékenyen érintette a dolog. Nóra azonban nem adott lehetőséget a húgának, a szívszorító vallomás ellenére sem és a többi mentor szíve sem enyhült meg.

Miklósa Erika bíztatta egyedül a lányt azzal, hogy őszinteségével és nyíltságával a családja felé, valamint a bátorságával, hogy idejött egy új időszámítás kezdődik és sok szerencsét kívánt neki.

A lány ezután elhagyta a stúdiót és hatalmas népharag zúdult a mentorokra, különös tekintettel Trokán Nórára. Rengetegen nehezményezték azt, hogy más esetben közel sem ennyire szigorúak a zsűrik és ennél lényegesen kevesebb tehetséggel és energiabefektetéssel is kaptak lehetőséget.

A kommentelők nem hagyták szó nélkül a dolgot és valószínűleg Nórának is nehéz és kellemetlen volt a szituáció, mégsem kímélik. Nóra hangsúlyozta, hogy felismerte testvére hangját, mégsem fordult meg a székkel, mert nem szeretett volna pusztán a rokoni kapcsolat miatt húga javára dönteni és esetleg elvenni a helyet egy olyan versenyző elől, aki jobban megérdemli azt.

Természetesen ő is reagált az őt ért vádakra, Instagram oldalán mondta el érzéseit a színésznő:

Amikor elvállaltam ezt a műsort tudtam, hogy lesznek embert próbáló pillanatok. A mai adás erre a bizonyíték. Kemény volt a húgomnak is és nekem is, de mint eddig sok mindent, ezt is megoldjuk együtt. Bárhogy is alakult a mai műsor, én büszke vagyok rá, hogy szembenézett a legnagyobb szorongásával és megpróbálta megmutatni egy ilyen speciális helyzetben, hogy mekkora tehetség és küzdés lakozik benne, ami most a helyzet óriási nyomása alatt sajnos nem úgy sikerült, ahogy tervezte. A mi családunkban a jelszó, hogy minden okkal történik. Hiszem, hisszük, hogy ennek is oka van és majd kiderül, hogy mi, talán nem is olyan sokára.

Sok néző azt nehezményezte, hogy szerintem manipulált volt a meglepetés és megrendezett volt az egész, amiről mindenki előre tudott. Köztudott, hogy a Voice nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és finoman szólva sem remekelt a nézettségi adatokat nézve, a kereskedelmi csatornáktól pedig nem áll távol az ilyenfajta magatartás.

Ezért gondolják azt, hogy ilyenekkel próbálják manipulálni a nézőket. Itt megnézhetitek a felvételt, döntsétek el, hogy igaza van-e a kommentelőknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás