promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trokán Nóra melltartó nélkül, áttetsző ruhában babonázta meg az embereket, csak úgy ragyogott Cannes-ban a gyönyörű színésznő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Trokán Nóra mindenkit elvarázsolt a szépségével a szupersztárokkal telezsúfolt eseményen.

Trokán Nóra rengeteg alkotásban szerepelt az utóbbi években, de a legtöbben minden bizonnyal a nagy sikerű A Tanár című sorozatból ismerik, amiben ő alakította Kovács Lilla karakterét. Jelenleg ő az egyik legnépszerűbb színésznő Magyarországon, hiszen nemcsak piszok tehetséges, hanem elképesztően gyönyörű is – hamarosan pedig egészen új szerepben láthatjuk tündökölni a képernyőn.

Az RTL bejelentette, hogy idén sokak legnagyobb szomorúságára kivételesen nem lesz X-Faktor, cserébe jön majd a The Voice című tehetségkutató műsor, amit Istenes Bence fog vezetni, ráadásul már a mesterek, vagyis ebben az esetben a coachok is megvannak: Curtis, Manuel, Miklósa Erika és Trokán Nóra lesznek az ítészek.

Az emberek eléggé kiakadtak ezen, hiszen nem értették, hogy mit keres két rapper, meg egy leginkább színésznőként ismert híresség egy ilyen, énekesekkel foglalkozó műsorban, de az RTL szakemberei valószínűleg tudják, hogy mit csinálnak, így okkal kerültek be ők a The Voice-ba.

Trokán Nóra már minden bizonnyal nagyon izgatott az ősszel induló The Voice miatt, de persze addig is akad pár izgalmas esemény az életében, a minap például Cannes-ban volt, nem akármilyen ruhában.

Trokán Nóra egy áttetsző ruhakölteményt viselt az eseményen, ráadásul melltartó nélkül, így igazán forróvá tette a francia várost.

A színésznő kifejezetten bevállalós volt, és a visszajelzések alapján nagyon jól döntött, hiszen csak úgy özönlenek a dicséretek az eseményen készült fotókhoz, amiken ő is szerepel. Trokán Nóra ezzel bebizonyította, hogy a szépségének valóban nincsen párja, egészen feltűnő a gyönyörűsége.

Itt lehet megnézni a Trokán Nóráról készült képeket – a harmadik fotón látható ruhaköltemény az, amitől valószínűleg mindenkinek leesik az álla:

Itt lehet megtekinteni egy interjút Trokán Nórával a The Voice-szal kapcsolatban, érdemes megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás