promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL-es The Voice zsűritagja majdnem összeverekedett egy rajongóval – megdöbbentő felvétel került elő a múltból
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Manuel nehezen tudott az elején megküzdeni a hírnévvel, de a The Voice zsűritagjaként most már vissza kell majd fognia magát.

Az RTL észrevette, hogy az X-Faktor egy kicsit ellaposodott, szóval pihenőre küldte a műsort. Ez persze nem jelenti azt, hogy tehetségkutató nélkül maradna Magyarország, mivel a csatorna előkotorta a szekrény aljából a The Voice showt.

Már az is eldőlt, hogy Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis, valamint Manuel kapja meg a coach szerepet, a műsorvezető pedig Istenes Bence lesz. Ugyebár itt az a lényeg, hogy zsűri tagjai nem látják, ki énekel, csak a hangját hallják. Ha meggyőzte őket az előadó, akkor megnyomnak egy gombot, a székük pedig megfordul. Ha senki sem csap rá a gombra, akkor az énekes természetesen kiesik.

Manuel most bekerül a zsűriszékbe, akit ugyebár anno az X-Faktorban fedeztek fel. ByeAlex nagyon szerette volna, hogy ha anno az énekes hozzá kerül, és ez így is lett. A Tehetség végül a negyedik élő adásban kiesett a versenyből, de így is hazánk egyik legjobb előadója lett. Manuel háta mögött már többszörös platinalemezek vannak, és később a Fonogram-díjat is bezsebelte.

„Amikor felhívtak, el sem hittem, hogy ilyen fiatalon fog ez megtörténni”

- nyilatkozta Manuel, aki természetesen csaknem kiugrott a bőréből örömében, hogy ilyen lehetőséget kapott.

Az X-Faktor felfedezettje mindig is be akart kerülni egy hasonló műsorba, de nem gondolta volna, hogy ez ilyen hamar fog megtörténni. Úgy érzi azért lesz kicsit előnyben a többi coach-hoz képest, mert volt hasonló szerepben, így szerinte azonnal meg fogja találni a közös hangot a tehetségekkel.

Természetesen a negatív kommentelők rögtön betámadták Manuelt a The Voice miatt, így sokan kiakadtak, hogy 22 évesen ilyen lehetőséget kapott.

Az előadót sokan szeretik, de sokan utálják is. Ide kattintva meg lehet nézni, miképp támadják le a semmiből. Közben a TikTok-on is előkerült egy videó a múltból. Ezen az látható, ahogyan kegyetlen szócsatába kerül egy „rajongóval” Szegeden.

Nincsen kizárva, hogy verekedés lett volna a vége, ha közelebb vannak egymáshoz. A The Voice zsűritagjának azért nem árt fékezni az indulatait, mert valószínűleg az RTL sem örülne, ha hasonló balhékba keveredne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás