promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő felvétel: az első alkalommal még Gáspár Laci szívatta az X-Faktorban, aztán Magyarország egyik legjobb előadója lett
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő felvétel került elő Manuelről, amikor még először mutatkozott be az X-Faktorban Gáspár Laciék előtt.

Az X-Faktor ott van az RTL egyik legnépszerűbb műsorai között, de a magyarországi csatorna mégis úgy döntött, hogy egy időre pihenteti a műsort. Pedig a 13. évad be volt harangozva, az énekesek toborzása is megkezdődött, de az RTL egy kis vérfrissítést akar.

A hangokat és a tehetségeket persze továbbra is keresik Magyarországon, de most a The Voice című műsorban tűnhet fel hazánk új kedvence. RTL Magyarország szerződést írt alá az énekes tehetségkutató jogtulajdonosával, az ITV-vel, hogy a műsor még idén debütálhasson a csatornán. A The Voice formátumát ismerheti a hazai közönség, mivel anno a TV2-n szerepelt. Az X-Faktor persze még visszatérhet a későbbiekben.

Az X-Faktorban tényleg rengeteg tehetség tűnt fel, és az egyik közöttük Manuel volt. Most felkerült a TikTok-ra egy videó, amin meg lehet nézni, milyen volt, amikor a magyar énekes először debütált az RTL műsorában. Itt a „Messziről jöttem” című saját szerzeményét adta elő, ami ugyebár az egyik leghíresebb dala lett.

Itt Gáspár Laci rögtön a sapkája miatt kezdte el macerálni Manuelt, de az énekest nem igazán lehetett kizökkenteni. Puskás Petinek tetszett, hogy a tehetség beleszőtte a mondandójába, hogy sokáig szeretne eljutni az X-Faktorban. Bár Gáspár Laci az elején még kicsit piszkálta Manuelt, de az előadás végén ő is felállva tapsolta meg a produkciót.

ByeAlex nagyon szerette volna, hogy ha Manuel hozzá kerül, és ez így is lett. A tehetség végül a negyedik élő adásban kiesett a versenyből, de így is Magyarország egyik legjobb előadója lett. Manuel háta mögött már többszörös platinalemezek vannak, és később a Fonogram-díjat is bezsebelte.

Most azonban idézzük fel a TikTok segítségével, hogyan is debütált anno a műsorban az énekes. Gáspár Laci a végén rögtön kimondta, hogy Manuel robbantott, és a Messziről jöttem elképesztő sláger lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás