promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oláh Ibolya részegen mutatkozott, Pap Dorci pedig beégett egész Magyarország előtt
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki azt találgatta, mi történhetett Oláh Ibolyával, Pap Dorcit pedig elöntötte a népharag. De Zoe Saldana fenekét is láthattuk a héten. Heti hírösszefoglaló.

A múlt hét vasárnapi Sztárban Sztár után egész Magyarország azt találgatta, hogy Oláh Ibolya miért viselkedhetett olyan furcsán az adásban és sokak szerint az énekesnő részeg volt vagy pedig bedrogozott állapotban lépett színpadra. Rengeteg nézői szitkozódást kapott, és sokak elvesztették tiszteletüket Ibolyával szemben. 

Oláh Ibolya sokáig hallgatott is az ügyben, majd úgy érezte muszáj volt megszólalnia és szimpla fáradtságra hivatkozott. Arról, hogy ittas lett volna esetleg valamilyen szer hatása alatt állt volna  a műsorban, egy szót sem szólt. 

A Sztárban Sztár műsora abszolút vitte az egész hetet, mert szinte soha olyan sok kommentet és nézői reakciót nem kaptak még a korábbi szériák, mint a mostani, 9. évad. A showműsor azonban a végéhez közeledik és április 9-én meg véget is ér, végre kiderül, ki lesz a győztes. A jegyeket pedig elég drágán lehet megvenni a showba. 

A TV2 másik műsora is nagyon népszerű volt, a Pápai Joci, Majka és Pap Dorci triójával fémjlezett Zsákbamacska egyre több nézőt vonz a képernyők elé esténként. Pap Dorcit azonban nem igazán kedvelik a nézők, sokszor csak helyes biodíszletnek titulálják, de van, aki szerint egyenesen ostoba és nem értik, mit keres a műsorban. 

Zoe Saldana színésznőt mi magyarok leginkább A Galaxis őrzői Marvel-filmből ismerhetjük, de láthattuk már őt habkönnyű vígjátékokban is, mint pl. A csajom apja ideges. A rmeek szerepei mellett a színésznő csinos alakján sincs nagyon mit kifogásolni, többek közt már bugyiban is láthattuk őt, és megmutatta fenekét a Star Trek filmben. 

Sir David Suchet, avagy ahogy mindenki ismeri, Hercule Poirot felügyelő 77 éves korában is jó formában van, bár fiatalkori külsejéhez képest nehéz ráismerni. Sovány,bajszos öregúr lett belőle, aki már 11 éve nem játsza Agatha Christie kedvenc felügyelőjét de neve örökre összefonódott Poirot-tal. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás