promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totálisan eldurrant Majkáék agya, Pap Dorcit óriási népharag árasztotta el
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miközben Pápai Joci és Majka egy rakás pénzt mentett meg a TV2-nek, a Zsákbamcska nézői Pap Dorciba szálltak bele.

Szinte csak a játék más és más időről időre a TV2 műsorpalettáján, ám a csatorna hatalmas pénznyereménnyel kecsegtető mókái rendre magukhoz vonzzák Magyarország leginkább extravagáns arcait. Így történt ez most, a pingvinjelmezbe öltözött Marcell esetében is. A hazánk vezető kereskedelmi televíziós-csatornájaként számon tartott adón most nem egy teljesen új ötletet dolgoznak fel napról napra. Ugyanis a Zsákbamacska eredeti formátuma már a 90-es években megélt egy rövidebb időt a köztévén. 

Sőt, az Egyesült Államokból származó alapötletet már a 60-as években elindították különböző tv-csatornák a tengerentúlon. Ám ahogy 1994-95 körül, úgy most sem igazán számít sikeresnek a magyarok között ez a műsortípus. Kiváltképp most, hogy előtérbe került az egyénieskedés és a teátrális fellépés mind a helyzeteket, mind a csak félig-meddig rátermett műsorvezetőket illetően. Majka rutinja ugyanis még elviszi a hátán a Zsákbamacskát, ám a sportoló létére törékenynek tűnő és roppant szende Pap Dorci inkább csak helyes biodíszlet, míg Pápai Joci elsősorban szerepet játszik az örök hitetlenkedő és kiakadó karakterében. 

Dorcit konkrétan még a nézők is leszólták a Zsákbamacska Facebook oldalán:

„Ez a nő úgy néz ki, mint aki fogyatékos. Normálisabb nem volt?!”

Tegnapi hősünket, Marcellt majdnem lehülyézte már Majka, ám a játékos megmentette a hírhedten szókimondó celebet. Önmagát bátorként pozícionálta a végjáték előtt, melynek során megkockáztatta 1,2 millió forintos nyereményét. A ValóVilág egykori felfedezettje, Majka szerencsésen terelte választásai felé Marcellt, miközben Pápai Joci önkívületi állapotban kapkodott levegőért és bosszankodott a majdani rossz választáson. Ugyanis Marcell a pénzének csupán fele értékét szerezte meg egy szerény képességűnek tűnő quad formájában, melyet 600 ezer forint értékűnek említettek meg.  

Természetesen mutatjuk videón a TV2 Play által a Zsákbamacska 11. adásának hajráját: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás