promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baleset történt a Zsákbamacska forgatásán, videón a sokkoló jelenet
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik játékos balesetet szenvedett a Zsákbamacska forgatásán.

Úgy tűnik, ez az év egyelőre a TV2-nek kedvez jobban, ugyanis az ő műsorstratégiájuk sokkal átgondoltabb és eredményesebb, mint az RTL-é. Miközben a Drága örökösök - A visszatérés, és A mi kis falunk ismétlése gyakorlatilag a kutyát sem érdekli, a TV2 lazán megnyeri az összes hétköznapot. Eddig a Szerencsekerék-nek köszönhette a hihetetlenül magas nézettséget, most pedig a Zsákbamacska tarol esténként.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Majka és Pápai Joci vezetésével készült, modernizált gameshow már a nyitóepizódjával rekordot döntött, és a 2023-as év eddigi legnézettebb műsora lett.

Olvasva a nézői reakciókat, joggal merülhet fel a kérdés, hogy ez a siker a továbbiakban is kitart-e, vagy csak mindenki kíváncsian várta az újfajta Zsákbamacskát, és egy adás után rá is untak? Nagyon úgy fest, hogy a TV2 egy új aranytojást tojó tyúkot hozott a házhoz, ugyanis a Zsákbamacska továbbra is brutálisan magas nézettséggel fut. Bár a hét közepéig folyamatosan veszített a nézőszámából, csütörtökön ismét visszatáncolta magát.

Persze a nézővesztést nem úgy kell elképzelni, hogy az 1 millió főből már csak 4-500 ezren követték, mondhatni egy egészséges 100 ezres veszteséget tapasztalhatott a csatorna, amit aztán valamennyire sikerült visszahoznia. De lássuk, hogy ha lebontjuk a 11. hét hétköznapjainak nézettségét, akkor a teljes lakosságban, valamint a 18-49 éves korcsoportban hogyan is alakultak a Zsákbamacska adásai:

  • Hétfő: 1 018 661 (teljes lakosság); 372 256 (18-49)
  • Kedd: 917 480 (teljes lakosság); 299 797 (18-49)
  • Szerda: 877 345 (teljes lakosság); 272 142 (18-49)
  • Csütörtök: 939 194 (teljes lakosság); 312 370 (18-49)
  • Péntek: 912 386 (teljes lakosság); 277 207 (18-49)

Ebből is látszik, hogy a Zsákbamacska kiválóan fogja helyettesíteni a Szerencsekereket, amíg Kasza Tibiék vissza nem térnek újabb részekkel; kérdés, hogy ez a siker továbbra is kitart-e?

Mindenesetre a nézők egyelőre jól elvannak Majkával, Pápai Jocival, és Dorcival, és biztos a csütörtöki adásban is lesznek emlékezetes pillanatok. Az biztos, hogy nem lesz veszélytelen ez az adás, ugyanis az egyik játékossal komoly baleset történik, ami be is került a reklámvideóba. Benedek nagymama leesik a székéből, és míg a stúdió nevetésben tör ki, Majka azonnal a segítségére siet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás