promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eget rengető titok derült ki Majkáról? Mit fog ehhez szólni Dundika?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még Majkának is kikerekedett a szeme, ő sem hitt a fülének.

Nem mindenkinek tetszett a Zsákbamacska című műsor bemutatkozása a Sztárban sztár adásának közepén, de úgy néz ki, hogy Majka és Pápai Joci programja végül megtalálta az utat a közönség szívéhez, hiszen rengetegen nézik minden hétköznap este – és ez minden bizonnyal a mókás játékoknak, illetve a két műsorvezető folyamatos poénkodásának és csipkelődésének köszönhető.

Számtalan vicces, egészen meglepő pillanatot láthattunk már a hosszú évek után feltámasztott, eredetileg Rózsa György által vezetett Zsákbamacska eddigi adásaiban, de talán a legutóbbi részben történt a legfurcsább dolog, amire biztos, hogy még sokáig fognak emlékezni a nézők – és nemcsak a nézők, hanem maga az „ózdi hős”, Majka is, hiszen leginkább őt érintette a dolog.

Egy Anna nevű, 21 éves játékos elárulta a Zsákbamacska legutóbbi részében, hogy ő is Ózdról származik. Majkának fel is csillant a szeme, de aztán jött a sokk, ugyanis a lány elmondta, hogy az édesanyja ismeri a rappert, hiszen annak idején együtt bulizgattak, és még olyan is megesett, hogy az anyukája „hazavitte” az akkoriban eléggé kapósnak számító hírességet – rögtön felmerült, hogy Majka eltitkolt lányáról van szó.

Ez persze elvileg nem igaz, hiszen ha az lenne, akkor már óriási botrány lett volna belőle. Szóval Majka megnyugodhat, nem az eltitkolt lányáról van szó, csupán kicsi a világ. A rapper amúgy még poénkodott is azzal, hogy majd hazaállít a feleségéhez, Majoros Hajnihoz, azaz Dundikához az új családtaggal – de valószínűleg kicsit sem örülne az egykori modell annak, ha kiderülne, hogy a szerelmének van egy eltitkolt gyermeke.

Itt lehet megnézni két részletet a Zsákbamacskából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás