promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömeges felháborodást okozott a TV2, ekkorát még talán sosem hibázott a csatorna
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen méretű népharagot talán még sosem kapott a TV2, mint a tegnapi Sztárban sztáros döntéséért.

Tegnap ismét vasárnap volt, tehát ismét eljött a Sztárban sztár ideje. A show el is indult, igaz lassan már követni sem lehet, mikor kezdődik, mert szinte minden héten egyre hamarabbi kezdéssel teszi műsorra a TV2. Tóth Andi ismét merész és szexi ruhában zsűrizett, de a többi zsűritag is a szokásosnál extrémebb ruhában volt tegnap, még a fiúk is. A showt Judy indította, aki Becky G-ként vonult színpadra, ezúttal gengszteres stílusban. Aztán következett Trap kapitány, mint Nicki Minaj, majd Kiss Ernő Zsolt Sam Smith-ként mutatta be sokoldalúságát.

Ezután jött az este egyik legnagyobb durranása, Schoblocher Barbara, aki Ariana Grandeként énekelt zseniálisat, majd Sipos Tomi MC Duckyként aratott és utána következett Gubik Petra, aki Rúzsa Magdiként az este győztese és egyben legnagyobb meglepetése is lett.

A produkció után viszont nagyot hibázott a TV2. A műsort ugyanis megszakították egy másik műsorral, és az internetes visszajelzések szerint gyakorlatilag ezzel életük legrosszabb döntését hozták. A Zsákbamacska című vetélkedő ma indul a csatornán Pápai Joci, Majka és Papp Dorci vezetésével, és ehhez próbáltak kedvet csinálni a nézőknek. De a kívánt hatás pont az ellenkezőjét érte el, és olyan szitokáradatot kapott a csatorna a Sztárban sztár megszakításáért, amit nem tettek zsebre.

A Sztárban sztár Facebook-oldalán efféle kommenteket írtak a nézők:

"Ezt a bohóckodást miért kell végignéznünk??? Befejeztem a Sztárban sztárt is!!"

"Aljas húzás, hogy egy jó műsorban is megpróbálják Majkát lenyomni a nézők torkán."

"Ez most komoly?? Hova lett a Sztárban sztár??? Jaj ne, megint Dorcika..... Pedig annyira bíztam Jociban meg Majkában, hogy lesz velük egy jó műsor. Ha ilyen lesz mint ez a katyvasz, akkor keresünk megint másik nézhető műsort."

"Remélem néhány százezer nézőt vesztettetek! Engem tuti! Nem is értem."

"Szerintem kiszúrt magával a TV2, mert a fizetett szavazásnak annyi a mai napra."

"Én is azt hittem csak reklámozzák. De nem lehetne ezt a végére tenni?"

"Elég már ezekből a k.... reklámokból!!!! Nem elég, hogy benyomták ezt az idióta vetélkedőt, már vagy 20 perce reklám megy!!!!!!"

"Miért kell a Sztárban sztár között több mint fél órás Zsákbamacska. Ez engem nem érdekel ez nem müsor, talán az kisiskolásoknak való. Semmi értelme az egésznek egy nagy idióta müsor."

-írták a felháborodott kommentelők.

Majd mintha mi sem történt volna, folytatódott a Sztárban sztár. Kamarás Ivánnal indult a második blokk, de a jelek szerint addigra sok nézőt elvesztett a TV2 és van, aki vissza sem kapcsolt már. Pedig Oláh Ibolya is olyan arcát mutatta, mint még soha, mikor is Miley Cyrusként szexi vadócként lépett színpadra, igaz Kökény Attila röhögőgörcsben tört ki, mikor meglátta így.

A műsor legvégén Judy esett ki, aki Kiss Ernő Zsolttal és Trap kapitánnyal állt a színpadon a legkevesebb szavazatokkal, a zsűri ebből a trióból pedig Trap kapitányt mentette meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás