promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghamisították volna az első Megasztár eredményeit? - Oláh Ibolya kitálalt
Borítókép:  YouTube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Talán nem is Tóth Verának kellett volna megnyernie az első Megasztárt? Oláh Ibolya a kétséges eredményekről beszélt.

Hatalmas port kavart Oláh Ibolya interjúja a Partizán című műsorban, állítása szerint ugyanis kétségbe vonhatóak az először megrendezett Megasztár eredményei. Igaz, az énekesnő ennek a műsornak köszönheti karrierje beindulását, mégsem pozitívan emlékszik vissza a történtekre. Most pedig kitálalt arról, hogy mit tartott gyanúsnak. 

Az akkoriban megrendezett tehetségkutató első évadát a TV2-n mutatták be, amelyben végül Tóth Vera végzett első helyen, majd őt követte Oláh Ibolya másodikként. Gulyás Márton Partizán nevezetű műsorában arról számolt be az énekesnő, hogy mennyire megviselő és küzdelmes volt számára a verseny.

Ennél is meghökkentőbb viszont az volt, hogy Oláh Ibolya szerint az eredményeket manipulálták.

A kérdés többször is felmerült a beszélgetés során, de az énekesnő csak annyit felelt:

„Nem tudom, nem akarok hülyeséget mondani.”

Aztán a műsorvezető többször is visszakérdezett, próbálta kideríteni, hogy van-e mondanivalója még Oláh Ibolyának ezzel kapcsolatban. Az énekesnő végül helyeslően válaszolt arra a kérdésre, miszerint ha kiderülnének a tényleges szavazási eredmények, akkor nagy meglepetés lenne-e. Elmondása szerint a közönség ültetési rendje sem volt rendben és azt is kifejtette, miért:

„Nagyon furcsa volt nekem, hogy nem láttam a nevelőotthonos testvéreimet sehol, nagyon halkan hallottam őket valahol fent. Nagyon-nagyon sokat segített volna nekem, ha az arcukat is látom. De csak a Vera-transzparensek voltak ott, Vera-rajongókkal volt tele (a nézőtér). Furcsálltam is, mert két busszal jöttek anyuék az otthonból, de el voltak dugva.”

A nyilatkozatot azonban Tóth Vera sem hagyta szó nélkül. Az egykori győztes sajnálatát fejezte ki, hogy Oláh Ibolya még ennyi idő után sem tudta feldolgozni, miért nem ő nyert, és próbál magyarázatokat keresni. Vera szerint szigorúan vették a szavazást és semmilyen mód nem adódott a csalásra. 

„Egyébként meg Ibolya sokkal több lehetőséget kapott, mint én, aki megnyerte a műsort, ám az hogy ő mennyire élt ezekkel, a lelkiismeretére van bízva”

- tette hozzá Tóth Vera.

Vajon tényleg történhetett csalás az eredményeket illetően, vagy Oláh Ibolya egyszerűen csak nem tudja elfogadni vereségét, és így akarja magát nyugtatni? 

A beszélgetés megtekinthető ebben a videóban: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás