promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andin röhög a fél ország, és ő még nem is tud róla – fotó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt kizártnak tartjuk, hogy Tóth Andi benne lenne ebben a csoportban.

Tóth Andi szabályosan csokibarna lett, mivel úgy döntött, hogy a tavalyi évet a Karib-tengeren fogja kipihenni. Az énekesnő annyit villantott, amennyit csak tudott. A búcsúzposztjában lehetett is látni, hogy mennyire csodálatosan néz ki – a hófehér bikini alapból kiemelte a kreol bőrét.

Utána egy búcsúvideót is megosztott, amiben a legjobb pillanatait igyekezett összegyűjteni.

Tóth Andi és a táncpartnere, Andrei Mangra neve azóta pörög a sajtóban, amióta feltűntek a Dancing with the Stars második évadában, amit remek teljesítménnyel meg is nyertek. Az énekesnő rajongói minden nap átnézik a híreket, mert azt szeretnék, hogy Andi és Andrei összejöjjenek.

Az énekesnő erre rá szokott tenni egy lapáttal, és húzza mindenkinek az agyát. A legutóbb is olyan fotót osztott meg, ami ismét beindította a pletykákat. A végén addig fogják ezt csinálni, amíg a barátságból tényleg szerelem lesz a végén.

Tóth Andi többnyire figyeli, hogy mit írnak róla a médiában, de a zárt csoportokat ő sem látja, maximum akkor, ha beveszik valamelyikbe Facebookon.

Van egy szóvicces csoport, aminek rengeteg tagja van, és néha igen fárasztó dolgokat szoktak megosztani ott. Két lehetőség van: az ember vagy fogja a fejét, vagy röhög egy akkorát, amit még a szomszéd is meghall.

A legutóbbi szóvicc középpontjába Tóth Andi került, aki megkapta Mahatma Gandhi arcát az egyik mémen. Így már adta is magát a poén:

Erre volt olyan kommentelő, aki rá is tett egy lapáttal:

„Mi is volt a keresztneve? Holnaphétholnap? Ja nem, Mahatma.”

Akinek ez túl sok volt, az kísérje le az énekesnő legújabb klipjével a dolgot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás