promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kamera előtt vetkőzött fehér bugyira a Galaxis őrzői zöld csúcsbombázója, Gamora
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zoë Saldana rengeteg csúcsprodukcióban szerepelt karrierje során, sokszor egészen bevállalós szerepekben.

Gamorát mindnki ismeri a Marvel-univerzum legvicesebb filmsorozatából, A Galaxis őrzői-filmekből, ahol bizony Chris Pratt oldalán csillogtatja meg mindig lenyűgöző humorát, miközben mindenki tudja, hogy őket az ég is egymásnak teremtette. Vagyis inkább az űr, dehát még valószínűleg van hátra rengeteg rész az űrmájszterek kalandjából ,így ez is szépen lassan a helyére kerül majd.

Zoë Saldanát még egy rakat filmkülönlegességből is ismerheted, amire valószínűleg nem is gondoltál volna, hiszen ő játszotta például az Avatarban a gyönyörűen és fantasztikusan érzékeny Neytirit, aki végülis híd lett az emberek és a Pandora bolygó bennszülött törzsei között. Persze utóbbiban szinte felismerhetetlen volt.

A színésznő játszott az újabb Star Trek-filmekben, A Karib-tenger kalózai 2013-as részében is, illetve ahonnan nekünk, magyaroknak még nagyon ismerős lehet, az a 2000-es évek elejének egyik legkönnyedébb filmvígjátékában,

A csajom apja ideges című film, amelyben a pimaszul jóképű Ashton Kutcher párját alakította.

Zoë Saldana a legszexibb zöld superhős, akivel az univerzumban találkozhatsz. A színésznő amúgy kezdetben nem szeretett volna színésznő lenni, más vágyai voltak, mégis a filmezést választotta. És milyen jól tette. Az első szerepét amúgy az esküdt ellenségek című sorozatban kapta még éppen a kilencvenes évek végén. És hogy melyik az a film, amiben félig-meddig le is vetkőzik a gyönyörű színésznő? Ez bizony a Star Trek.

Íme az univerzum egyik legforrróbb jelente:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás