promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videó készült Katalin hercegné bugyivillantásáról, amikor a szél felfújta a szoknyáját, persze a felvétel letarolta a netet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné nagyon sokszor keveredett ilyen szituációba.

A brit királyi család kapcsán az elmúlt években nagyon sokat cikkeztek Katalin és Vilmos, valamint Meghan Markle és Harry herceg konfliktusairól is. Az utóbbi időszakban ugyan a témák kicsit átfordultak, de a koronázés kapcsán, ismét erőteljesen előjöttek. Ahogy a médiafigyelem egyre jobban fokozódik a családtagok körül, úgy minden mozdulatukat már fotósok figyelik, így persze nem is tudnának elbújni hosszabb időre. A nagy médiazajban és képrengetegben pedig olyan fotók is nagyon sokszor a nyilvánosság elé kerülnek, amelyek nem a legjobb pillanatban készülnek róluk.

Szinte hihetetlen, de Katalin hercegné rendszeresen belekeveredett az utóbbi évek alatt olyan szituációba, hogy a szél felfújta a szoknyáját. És igen, neki többször is összejött az, ami Marilyn Monroe-nak csak egyszer, hogy a nyilvánosség előtt megmutatni az alsóneműjét. A gyönyörű katalin ugyanis nagyon sok helyzetben vesz fel szoknyát, vagy olyan egyrészes ruhát, amelyek igazából nagyon lengék, egy kis szellő, és a fotósok már el is csípték a pillanatot.

Olyannyira ikonikusak lettek ezek a képek az elmúlt időszakban, hogy Katalin akaratán kívül inspirálta a divat fejlődését is. Egyes divattervezőket ugyanis arra inspiráltak ezek a nyilvánosságra került képek, hogy ruhasúlyt tervezzenek a szoknyák belsejébe, amelyek megakadályozzák az ilyen, kevésbé előnyös fotók megszületését. Egy nagyon hasznos dologról van tehát szó, amely nem is drága, és megelőzheti a villantásokat.

Íme az ikonikus pillanatok - majd IDE kattintva pedig még több ehhez hasonló videót találtok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás