promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Függőségtől szenved a közönségfavorit műsorvezető
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különös függőségéről számolt be az egyik hazai csatorna népszerű kedvence. 

Miller Dávid, az RTL népszerű műsorvezetője mindig is őszinteségével és laza stílusával tette le a névjegyét szakmai profizmusán kívül. Mondjuk ez nem is csoda, hiszen édesanyja Ullmann Mónika színésznő, édesapja pedig Miller Zoltán, színész. 

Miller Dávid 26 éves korára elmondhatja magáról, hogy számtalan dologban otthon van, legyen az műsorvezetés, színészet, zene vagy sport. Jelenleg az RTL Reggeli egyik műsorvezetője, de az X-Faktor műsorvezetőjeként és az Álarcos énekes első szériájának győzteseként is láthattuk már őt. 

A fiatal tehetség élete folyamatosan 1000 fokon pörög, és közösségi oldalain is sok dolgot megoszt magáról. Éppen ezért nem is csoda, ha telefonja mindig nála van és szinte mindent azon intéz. Ennek hozományaként pedig kényszeres telefonfüggőség alakult ki nála. Ez a fajta modernkori függőség a fiatalok új betegsége, valóban lehet valaki kórosan függő a technikai kütyüjeitől, és a mobilfüggőség valós jelenség. (Elég ha csak arra gondolunk mi magunk mennyit nézünk a telefonunkra pl. egy órán belül. 

Miller Dávid őszintén beszélt függőségéről: 

„Nagyon könnyű belecsúszni a mértéktelen mobilozásba, ha az embernek a mobilja egyszerre a munkaeszköze, a kapcsolattartás a családdal, barátokkal, és ha van egy szusszanásnyi idő, akkor gyorsan lehet szórakoztató tartalmakhoz is jutni. Elkezdtem magam rosszul érezni attól, hogy a haveri összejöveteleken és még az ünnepi családi vacsoránál is állandóan a mobilomat néztem. Addig meg tudtam magyarázni magamnak, amíg a munkaügyeket intéztem. A bajt ott ismertem fel, amikor a sokadik értelmetlen videó nézése közben hasított belém a felismerés. Be kellett látnom, változtatnom kell”

– mondta Dávid.

Dávid azt is elmondta, hogy szerinte nincs baj azzal, hogy használjuk a telefonunkat, de azon kapta magát, hogy értelmetlen videókat néz már pedig vannak olyan helyzetek, melyeket az embereknek személyesen kell megélniük.

"Amikor az embert kiragadja a mobilja abból az élethelyzetből, ahol lennie kellene, és eltereli a figyelmét, na, ott kezdődik a gond"

-tette hozzá Miller Dávid. 

Dávid éppen ezért is döntött úgy, hogy másokon is szeretne segíteni, ezért közreműködött egy fiataloknak kifejlesztett online csevegőrobot létrehozásában, méghozzá a hangjával. A program többek között az online zaklatás és a digitális jóllét témáiban ad tájékozódást a fiataloknak - írta a Story. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás