promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika nem titkolja tovább: megbotránkoztató dolgokról vallott az X-faktor elveszettnek hitt mentora
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika intim titkokat árult el.

Amint véget ért az X-faktor, Herceg Erika teljesen eltűnt a közösségi médiából. A kárpátaljai énekesnő egyáltalán nem posztolt a saját oldalára, olykor-olykor osztott meg csak néhágy Insta Story-t.

Senki sem tudta, hol van Herceg Erika, miért tűnt el, de most megjelent vele egy friss interjú, amiben intim dolgokat árult el a magánéletéről. A dekoratív mentor elúttal nem a plasztikmelle, sem pedig a bugyija miatt került a címlapokra, ország-világ előtt mondta el, hogy nem mindig volt szerencsés a szerelemben.

Bár most már 5 éve él boldog párkapcsolatban egy Svájcban élő, kazah férfival, Herceg Erikának előtte egy olyan lovagja volt, aki nem becsülte meg őt.

„Sokkal könnyebben veszem a nehézségeket. Mindig úgy gondoltam, minden embernek, aki bejön az életünkbe, szerepe van. Ha valaki megbántott, az csak azért történt, hogy bölcsebb, tapasztaltabb, erősebb legyek”

- fogalmazott a Story magazinnak Erika, aki elmondta, hogy volt olyan párja, aki megcsalta.

Ennek ellenére nem haragudott rá, egyszerűen elfogadta, hogy ő ilyen. Az X-faktor mentora elkönyvelte a megcsalást azzal, hogy nekik valamiért találkozniuk kellett. Elmondása szerint az a férfi segített neki rájönnie, hogy képtelen eltűrni a félrelépést, és nem tudja elviselni, ha egy férfi tiszteletlen vele.

„Minden ember, aki az életem szereplője volt eddig, kellett ahhoz, hogy oda jussak, ahol ma vagyok”

Herceg Erika büszke arra, hogy végre egy olyan párja van, aki tiszteli és szereti őt, a tenyerén hordozza, és maximálisan úriemberként viselkedik vele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás