promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika szoknyája úgy nyílik szét a videón a bugyijánál is, hogy azt 1000-szer fogod újra és újra visszapörgetni
Borítókép:  RTL.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika Instagram oldala igazán elképesztő fotókat és videókat rejt, ha szeretnénk egy kicsit emlékezni az X-faktoros zsűritag elképesztő ruhakölteményeire.

Herceg Erikáról az elmúlt hónapokban nagyon kevés cikk szólt, pedig korábban nagyon is az érdeklődés kereszttüzében volt. Kevesen tudják például, hogy ezt az érdeklődést bizony számszerűsíteni is tudjuk, vagyis a Google megteszi ezt helyettünk is. Biztos megfigyeltétek már, hogy a nagy keresőóriás általában feldobl nektek cikkeket a különböző kontentkínáló helyeken, és ennek a kiosztása nem véletlen, minden az érdeklődésünkhöz van szabva.

Tavaly például a Google a listáján, ami a magya internetezők keresőkifejezései alapján állt össze, természetesen a nagy események, így az ukrán-orosz háború vagy az infláció, netán a népszámlálás mindig nagyon előkelő helyen végeznek, de közben a top10-ben például hírességek is befértek, így például Herceg Erika, akit a sajtó nagyon felkapott, százezrek rajongtak érte az X-Faktorban, és rajonganak ma is.

Az elmúlt időszakban viszont nagyon keveset lehetett hallani az énekesnőről, akinek korábban az Instagram-ja szinte naponta frissült. De nemrégiben jtt egy hír, miszerint a Madách Szanházban láthatjuk majd a dívát színpadra állni. Méghozzá a Story beszámolója szerint egyfajta popénekesi szerepben, de híres történelmi személyt alakítva. Herceg Erikáról amúgy sokan nem tudják, hogy korábban benne volt egy lány popcsabatban is, amely a Nu Virgos névre hallgatott, a megalakulásuk előtt pedig 2013-ban vett részt a Khochu v Via Gru című thetségkutató műsorban is, amelyet végül Anasztaszija Kozshevnyikovával és Misha Romanovával együtt meg is nyert. Később ők hárman alkottak egy lánycsapatot, csak ez után kezdett szóókarrierbe Herceg.

Íme egy 2013-as felvétel arról, amikor a műsorban énekelt:

Pár évvel ezelőtt pedig többek között ilyen elképesztő ruhákban lépett fel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás