promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika átlátszó ruhája a bugyi helyén nagyon feltűnő - minden férfi csak egyetlen pontra tud koncentrálni, íme egy válogatás az énekesnő Instagram-képeiből
Borítókép:  RTL.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Láttátok már ezt az észveszejtő fotót? Herceg Erika Instagram-oldalán megéri lejjebb tekerni mindig.

Az elmúlt X-Faktor zsűrijébe óriási figyelem övezte a kárpátaljai énekesnőt, Herceg Erikát, aki elképesztően bevállalos ruhákban és szettekben tűnt fel a műsorokban. Az volt az érzése az embernek, hogy igazából, minden héten belefut majd valami hatalmas meglepetésbe a csinos énekesnő ruhái láttán. Erre pedig a műsor készítői is mindig készültek. Herceg Erika sokszor fogalmazott markánsan a műsorban, épp ezért nagyon sok embernek már ezekkel az őszinte véleménynyilvánításokkal is belopta magát a szívébe.

Magyarországon biztosra vehető, hogy nagyon sokan nézték miatta a műsort az RTL-en.

De azt például kevesen tudják róla, hogy előtte nagyon sokkal dolgozott például fehérneműmodellként is. Az Instagram-oldalát elnézve persze azonnal megértjük, hogy miért. Az énekesnő amúgy rendszeresen tett közzé fürdőruhás fotókat is a közösségi oldalán. Herceg Erika valójában megbabonázta Magyarországot, így nem is csoda, hogy nagyon sok cikk született róla az elmúlt évben, viszont az Instagram-oldalán az utolsó fotó már nem friss.

Közben nagyon sokk anyag jelent meg arról is, hogy részt vett egy felnőtt magazin fotózásán is. Korábban erről mi is írtunk egy hosszabb cikkben, amit IDE kattintva olvashattok el. Az ominózus fotók amúgy még nagyon régen, több mint 10 évvel ezelőtt készültek el, de a gyönyörű énekesnő semmit sem vesztett a szépségéből, sőt.

Most nosztalgia gyanánt megnéztük az Instagram-oldalának sokkal lentebbi szekcióját is, ahova már sok magyar lehet, hogy nem jutott el, és összeszedtünk néhány szenzációs fotót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás