promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az elfeledett videó, amelyben Herceg Erika levetkőzött egy férfimagazinnak
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kárpátaljai énekesnő mindig szívesen mutogatta magát.

Herceg Erika a Kárpátaljáról érkezett a magyar celebvilágba, és éppen időben, hiszen így kimaradt az északkeleti szomszédunkban dúló, példátlanul véres háborúból. Az énekesnő után azonban így is maradtak „árulkodó nyomok” a hazájában.

A 34 éves szőke szépség az X-Faktor mentoraként vált ismertté Magyarországon, elsősorban a markáns véleménynyilvánításai, kissé megosztó személyisége, és persze a bombasztikus alakja miatt.

Nem is lehet takargatnivalója, már csak azért sem, mivel egy időben fehérneműmodellként dolgozott, sőt 2012-ben az ukrán Playboyban is levetkőzött, ami nagy lökést adott a karrierjének. De nemcsak a híres férfimagazin volt az egyetlen, amelyben megmutatta hibátlan testét.

Létezik ugyanis egy elfeledettnek nevezhető videó, amely azt mutatja meg, hogyan történt Erika fotózkodása a Maxim című, pikáns tartalmú lap számára. Az 1 perces anyagot 6 évvel ezelőtt töltötték fel Ukrajnában vagy Oroszországban, és mivel csak cirill betűkkel szerepel alatta a címszöveg, Magyarországon ezt valószínűleg még kevesen láthatták.

Pedig érdemes megnézni, hiszen az akkor a húszas évei végén járó szőkeség egy csodálatos fekete csipke fehérneműben mutogatja magát. A kamera hosszasan időzik a fantasztikusan kerek mellein és hamvas barack popsiján, sőt Erika később a bugyitól és melltartótól is megszabadul, ám ezt már csak óvatosan, kissé szégyellősen mutatják meg nekünk.

A videó karácsonyi hangulatban és néhány művészi aktfotóval végződik, sőt az utolsó pillanatokban azt is láthatjuk, amint a bombázó félpucéran kiszalad a díszletek közül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás