promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még az első X-Faktor mentorára? Így néz ki most a producer, aki még Jennifer Lopeznek is írt zenét
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Malek Miklós az X-Faktor harmadik évada után búcsúzott a műsortól, most pedig egy egzotikus helyen élvezi az életet.

A streaming megjelenésével - amivel bár imádjuk kikapcsolni az agyunkat - még nem sikerült kiütni a nyeregből a tévét. Sorozatokat már nem igazán nézünk, de a különböző showműsorok még hatalmas nézettséget tudnak hozni Magyarországon. A TV2 és az RTL továbbra is harcban áll egymással, és az utóbbi egy kis vérfrissítést is szeretne, ezért pihenőre küldi az X-Faktort.

A tehetségek persze továbbra is kapnak lehetőséget, hogy felfedezzék őket, így az X-Faktor helyett indul majd a The Voice az RTL-en. Már az is eldőlt, hogy Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel kapja meg a coach szerepet, a tehetségkutató műsorvezetője pedig Istenes Bence lesz.

Manuel, négy évvel ezelőtt az X-Faktorban robbant be a zenei életbe, idén megjelent nagylemeze, ami a tavasz közepére már négyszeres platina lemez lett, a Spotify Global Debut listájának legjobb 5 albuma közé jutott.

Az X-Faktor sokak életét megváltoztatta, de vajon emlékeztek még, hogy ki volt a zsűri az RTL műsorának első évadában? Elképesztő visszagondolni, de akkor még Nagy Feró is ott ült a mentori székben, aztán ott volt még Geszti Péter, Keresztes Ildikó, na meg Malek Miklós.

Sokan nem értették az elején a nézők közül, hogy mondjuk Malek Miklós mit keres az RTL képernyőjén egy tehetségkutatóban, aki nem énekes, de még csak nem is híres. Lehet Malek Miklós hangjától sokan kirohannának a világból, de a producer olyan sztárokkal dolgozott együtt zenéken, mint mondjuk Anastacia, vagy Jennifer Lopez.

Ott van ugyebár Jennifer Lopez világhírű dala, a Love Don't Cost a Thing, amiből például Malek Miklós segített kihozni a maximumot.

Malek Miklós három évadon keresztül volt az X-Faktor zsűritagja, de aztán visszatért Amerikába. Most azért költözött át Dubajba, mert a szerelme ott él. Ott is elkezdett zsűrizni, és hangmérnöki kurzust tart az egyetemen. A lenti képeken megnézhetitek, hogyan néz ki most a producer.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás