promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak a pénz számít? Sólyom Berninek üzent az X-Faktor egykori győztese
Borítókép:  RTL
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az idei RTL tehetségkutató győztes csakúgy kapja a jobbnál jobb tanácsokat a zeneipartól.

Az X-Faktor 2021-es évadát Balázs Alex, vagyis ismertebb nevén Alee nyerte meg. Ő is kapott már a műsor ideje alatt is, de utána is hideget-meleget. Egy kis időre el is tűnt akkor a nyilvánosság elől, amiről mi is megírtuk az igazságot:

Sólyom Berni, a 2022-es X-Faktor nyertes azonban nemcsak e cím miatt hasonlít Alee-ra: hanem egyrészt, mert mindketten 17 évesek, másrészt mindkettőjüknek közük van a raphez. A fiatal fiú a követői szerint az egyik legígéretesebb és legtehetségesebb magyar rapper a mostaniak közül, míg Berni az előbb említett zenei műfaj mellett még az énekhangjával is sokat bizonyított a nézőknek és a mentoroknak egyaránt.

A Noizz kiszúrta az előző év győztesének a minap feltöltött Instagram Storyját, amiben őszintén vallott az érzéseiről,

„Tudom, hogy sablonos, de az utóbbi egy évben ha valamire rájöttem, és ki kellene ezt emelnem, az az, hogy a pénz nem boldogít. Célok, motiváció, szenvedély valami iránt és sok-sok örömteli perc azzal a tevékenységgel, amiért odavagy, ez az igazán fontos - és persze a család."

A következő mondatokat azonban nem másnak írta, mint Berninek, mint valami tündérkeresztapu,

„Ha egyvalamit tanácsolhatok a legfrissebb győztesnek, Sólyom Berninek, az az, hogy ne stresszeljen rá a pénz kérdésre. Legyen ügyes, és csinálja azt, amit elkezdett. Legyen motivált, céltudatos, és szenvedéllyel teli a zene iránt! Fantasztikus, ami elindult most számára. Légy ügyes! Drukkolok!"

Talán ez azt is jelentheti, hogy a jövőben közös dallal is előrukkolnak a fiatalok? Mindenesetre addig is, az idei győztes dalt itt újra lehet nézni-, illetve hallgatni:

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás