promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rühellik a nézők az RTL új műsorát, komment cunami tarolta le a The Voice facebook oldalát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL csúnyán bakot lőtt tehetségtelen tehetségkutatója új évadával, már az első adás is azonnal megbukott, amiről a műsor facebook oldalán tett nézői kommentek harsogtak csalódott és felháborodott vélemények formájában.

Az elmúlt években kialakult konkurencia versenyben számos szórakoztató tv-shownak lehettünk szem és fültanúi, ahol csatornát váltva is hamar levonhattuk a következtetést, hogy a TV2 csúnyán maga mögött hagyta tehetségkutatók tekintetében az RTL-t. Ez most sem történt másképp, ugyanis az idei évadban az őszi showműsorok között a The Voice indult el nagy reményekkel az utóbb említett csatornán, amelyet már hónapokkal ezelőtt óriásplakátokról értesülve és az adás reklámblokkjaiban beharangozva várt a nagyérdemű. A hétvégén leadott műsor azonban óriási csalódás volt a nézők számára és hitelt érdemlően bizonyították a műsor szerkesztői is, hogy a szó legszorosabb értelmében véve sem léteztek tehetségkutatók eddig sem Magyarországon, ez az adás azonban most be is mutatta a megjátszott jelenetekben elrejtett tehetségtelen trasht, ami immáron meg is bélyegezte a The Voice-t.

A műsor facebook oldalát kommentelők ezrei rohamozták meg és nem tetszésüknek igen éles hangot is adtak. Volt aki azt írta, hogy szégyellje magát az RTL, amiért ezt a műsort is lezülleszti ilyen trashműsorrá, volt aki azt nehezményezte, hogy a műsor nagy része a zsűriről szól, volt aki a tehetségtelenségek anti mekkájára hivatkozott és volt aki csak a műsor feelingjét és védjegyét, magát az éneklést hiányolta.

Persze volt olyan kommentelő is, aki egyáltalán nem értette az RTL ezen próbálkozását, ugyanis tehetségkutatóiban már többször megbukott, most miért kellett az amúgy eredetileg a TV2 tulajdonában álló jogokat konkurensként megvásárolni, ráadásul mindebből egy még rosszabb tákolmányt összerakni?

A kommentek között felütötte a fejét sok esetben a nem kívánt személyeskedés is, azonban az minden bizonnyal érdekesség, hogy a zsűri tagjait is elkezdték elemezni. Ugyanis többen úgy gondolják, hogy a tv csatorna ebben a kategóriában újat nem tud mutatni, jót meg már ne is várjunk tőlük. Ezért a műsorban szenzáció kell, ahhoz pedig húzó nevek.

A zsűri női tagjaiban ezt meg is találták, ugyanis Trokán Nóra valóban egy tehetséges színésznő, aki példátlanul képes kifejezni érzelmeit, Miklósa Erika nem véletlenül kapott Kossuth-díjat, bár klasszikus zene kedvelőként érthetetlen mit keres ebben a műsorban. A zsűri férfi tagjai tekintetében azonban teljes a homály és az értetlenség a kommentelők szerint. Curtis ugyanis rapper, aki drogfüggőségéről és elvonóban töltött idejéről nagyobb rivaldafényt kapott a magyar sajtó hasábjain, mint "zenei" karrierjéről bármikor, azonban ez a megállapítás további komment háborút idézett elő a hozzászólók között. Többen Curtis pártjára álltak és feladták a leckét kihívóiknak, hogy nyugodtan csinálják az előadó után ugyanazt, amit ő letett az asztalra.

Manuel esetében már nem volt akkor felhajtás a kommentelők között,azért néhányan ráugrottak arra a témára, hogy miért is lenne zenész, hisz minden egyes hang, amely hozzá köthető, az autotune-nak nevezett, bárki számára elérhető plugin végterméke, amely ma már minden egyes hangszerkesztő kötelező eleme. 

A műsor ettől függetlenül nem hozott rossz nézettségi számokat, 24,6%-on állt meg a 35. nézettségi héten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás