promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szétalázták Manuelt, kőkeményen nekimentek a The Voice botrányos coachának
Borítókép:  youtube.com/Marco Mobili Bútoráruház (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Manuel botrányát az ország legstílusosabb véleményvezére sem bírta szó nélkül hagyni.

Amióta az RTL bejelentette, hogy idén az X-Faktor helyett a The Voice című tehetségkutató műsor lesz a képernyőn, azóta áll a bál. Az emberek az eddigi visszajelzések alapján nem értik, hogy a csatorna mi alapján választotta ki a mentorokat, vagyis a coachokat, akik között ott van Curtis, Trokán Nóra, Miklósa Erika és a mindössze 22 éves rapper, Manuel is – utóbbi elég sok balhéba keveredett az utóbbi időben.

A legtöbb indulatot Manuel szereplése váltotta ki a The Voice-szal kapcsolatban, hiszen sokan úgy gondolják, hogy még egyáltalán nem rendelkezik annyi tapasztalattal, hogy egy ilyen műsorban helye legyen. Mások pedig a botrányai miatt nem szeretnék őt a képernyőn látni, hiszen nemrég megint olyan dolgot művelt a rapper, amivel sokakat kiakasztott.

Manuel a színpadon, előadás közben szidott elég durván káromkodva egy embert a közönségből – rengetegen látták a kellemetlen esetről készült videót, amin vállalhatatlanul viselkedett az előadó.

A rapper utólag megindokolta, hogy azért akadt ki ennyire, mert az illető elrontotta a dal egyik legfontosabb pillanatát, megölte a hangulatot, ő pedig nagyon fáradt volt, mert a The Voice forgatása és a koncertezés miatt alig tudott aludni. Érthető magyarázat, hiszen ő is ember, de a kommentelők egyetértenek abban, hogy akkor sem kellett volna ilyeneket mondania, főleg fellépés közben – de nem ez volt az első és egyetlen hasonló eset.

Most az ország legstílusosabb véleményvezére, Lakatos Márk is megosztotta a véleményét a nagy port kavaró balhéval kapcsolatban, és ő is nehezményezte Manuel viselkedését. Sőt, még eléggé megalázó módon viccelődött is azon, hogy ha ő is ott lenne egy fellépésén, akkor valószínűleg kitekerné a nyakát a rapper, amiért a stylistnak tikkel az egyik szeme.

Itt lehet megtekinteni Lakatos Márk videóját Manuel legutóbbi botrányáról:

Akit érdekel, az itt meghallgathatja Manuel legutóbbi slágerét – de csak saját felelősségre, mivel vannak káromkodások a dalszövegben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás